14 Martie 2018 publicat în Psihologie 20 share-uri

Chiar si la varsta adulta, oamenii obisnuiesc sa idealizeze atractiile magnetice si fulgeratoare si sa considere ca acesta ar fi singurul ingredient necesar pentru ca o relatie sa functioneze. Este asa?

Trebuie sa intelegem ca atractiile de deprivare ne ajuta sa evoluam si ca putem sa invatam sa ne indreptam atentia catre oamenii capabili sa ne protejeze si sa ne ajute sa evloluam. Acestea fiind atractiile inspirationale.

Durerea este Universul care iti vorbeste. Este Universul care iti arata ca acel lucru asupra caruia iti indrepti atentia sau pe care il faci, este o contractie. – Teal Swan.

Doar cand recunosti aceasta contractie vei schimba directia radical si te vei indrepta catre expansiune. Asa incat chiar si atunci cand suferim, relatiile sunt cea mai valoroasa unealta in viata si cel mai eficient invatator al nostru.

Foto: Pexels/ bruce mars

Directiva sacra a relatiilor este sa folosim relatia pentru a capata constientizari despre ce nu este bine pentru noi si sa decidem in concordanta in legatura cu ceea ce preferam. Foloseste contrastul pentru a decide ce vrei si ce ai nevoie. Aceasta este opoztia fata de starea de vulnerabilitate. – Teal Swan

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Atractiile bazate pe deprivare ne releva partile vulnerabile din noi, cele pe care adesea le suprimam si le negam, rani pe care le-am uitat sau adevaruri despre noi pe care nu vrem sa le acceptam si imbratisam. Atractiile inspirationale ne invata fericirea in viata si sa ne acceptam, ingrijim si apreciem inclusiv aceste parti negate.

3. Autenticitatea atrage autenticitate

Cum am mers deja pe drumul acesta catre iubirea inspirationala, vom face un popas pentru a vorbi despre autenticitate. Descoperind si acceptand partile vulnerabile din noi, invatam si lectia autenticitatii.

Pe masura ce invatam sa ne pretuim propria umanitate, incetam sa ne mai fortam sa fim un pachet mult mai atractiv si astfel, vom incepe sa ne intalnim si sa atragem oameni care sunt mult mai buni, mai generosi si mai disponibili fata de noi. Si pe acest drum, ne vom gasi din ce in ce mai rar fiind atrasi in baza unor nevoi emotionale neimplinite pe care vom vrea sa le vindecam prin legatura cu o alta persoana si speranta ca in sfarsit cineva ne vede si ne apreciaza. Nu vom mai avea nevoia aceasta, pentru ca in sfarsit noi suntem aceia care ne vedem.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Este momentul cand cautarea iubirii inceteaza sa mai fie un joc dureros ci sansa de a deveni o calatorie cu adevarat valoroasa pentru viata noastra, spune Psychology Today.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri