9 Februarie 2018 publicat în Psihologie 67 share-uri

Atacurile de panica apar, de regula, din senin si ating apogeul dupa 10 minute si pot dura pana la 30 de minute. Am putea descrie un atac de panica ca pe un cosmar emotional, iar rezultatul sau este in cele mai multe cazuri unul dureros din punct de vedere mental si emotional.


4. Practica tehnici de relaxare
. Atunci cand practici in mod regulat activitati precum yoga, se intareste raspunsul de relaxare al organismului – opusul raspunsului la stres implicat in anxietate si panica. Si nu numai. Aceste practici pot duce la cresterea sentimentelor de bucurie si echilibru.

5. Conecteaza-te mai mult cu familia si prietenii. Riscul aparitiei unui atac de panica este mai mare in cazul persoanelor care se izoleaza sau nu au relatii sociale apropiate.

6. Fa sport regulat. Exercitiul este un remediu natural al anxietatii, asa ca incearca sa te deplasezi timp de cel putin 30 de minute pe zi (trei sesiuni de 10 minute sunt la fel de bune). Exercitiul ritmic care necesita miscarea atat a bratelor cat si a picioarelor – cum ar fi mersul pe jos, alergatul, inotul sau dansul – poate fi deosebit de eficient.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte


7. Dormi suficient.
Somnul insuficient sau de slaba calitate poate provoca si spori anxietatea, asa ca incerca sa dormi intre 7 si 9 ore in fiecare noapte.

* Angela Nutu este Psihoterapeut si trainer, vicepresedinte al Asociatiei Romane de Hipnoza. Are experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si al instruirii adultilor si de peste 15 ani in domeniul antreprenoriatului si al afacerilor. Membru Fondator al Asociatiei Romane de Coaching, Formator acreditat ANC, Trainer acreditat NLP, Trainer acreditat Metoda Centrum, Psihoterapeut.


Foto homepage: Ursula Ferrara /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri