Test de personalitate: Alege o frunza de toamna si noi o sa-ti spunem lucrurile nespuse despre tine :)

25 Octombrie 2017 publicat în Psihologie 44 share-uri

Descopera un test de personalitate simpatic inspirat de toamna si de frunzele ei. Uita-te la imaginea de mai jos si, fara sa stai prea mult pe ganduri, alege frunza care iti place cel mai mult.

Daca ai ales frunza 1

Ai o personalitate complexa si nu putini sunt cei care te admira pentru forta si abilitatea ta de a te face remarcata. Esti o persoana exuberanta, efervescenta si plina de viata, avand totodata abilitati de lider. In acelasi timp, esti o persoana directa si transanta si nu eziti sa spui lucrurilor pe nume atunci cand simti nevoia. Sinceritatea este asul pe care il ai intotdeauna in maneca. Firea ta aventuroasa si curioasa te determina sa incerci lucruri noi si sa explorezi lumea in vasta ei diversitate prin intermediul calatoriilor. Nu te temi sa risti sau sa iti asumi responsabilitati.

Daca ai ales frunza 2

Esti o persoana joviala, sociabila, cu viziuni optimiste asupra vietii. Ai o fire simpla, un suflet pur si frumos, iar in inima ta se afla un mic copil dornic sa primeasca si sa ofere iubire. Oamenii se simt bine in preajma ta caci debordezi de energie pozitiva si esti o persoana prietenoasa. Ai un dar al comunicarii innascut si esti plin de umor si carisma. In viata te motiveaza sa iti stabilesti un tel bine definit pe care sa il si urmezi. Esti rezistent la efort si capabil sa muncesti cu abnegatie, mai ales daca ai de partea ta sprijinul persoanelor iubite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Daca ai ales frunza 3

Nu putini sunt cei care iubesc sa se afle in preajma ta caci prezenta ta le insufla siguranta si un sentiment puternic al securitatii. Esti o persoana cu radacinile bine infipte in pamant, care stie ce vrea de la ea si de ceilalti, o persoana care pune pe primul plan familia si valorile ei. Iti place frumosul in toate formele lui si te poti considera o persoana senzuala, care stie sa se puna in valoare. Esti un parinte autentic si echilibrat caci crezi in puterea exemplului personal. Chiar daca esti rezervat, atunci cand te simti atacat, iti sustii punctul de vedere pana in panzele albe, cu incapatanare si determinare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri