5 Octombrie 2017 publicat în Psihologie 150 share-uri

Care sunt, in opinia psihologului, cele 10 lucruri comune pe care le fac cuplurile care au o viata sexuala buna si cele 6 lucruri pe care le fac cuplurile cu o viata sexuala dezastruoasa?

6 lucruri pe care le fac cuplurile cu o viata sexuala dezastruoasa

“De cealalta parte, ca o consecinta logica, cuplurile care muncesc mai putin la relatia lor, petrec mai putin timp de calitate impreuna. cuplurile foarte stresate, care isi fac griji din orice si oricand, sunt mai predispuse sa esueze in viata de cuplu, iar toate acestea au repercusiuni in primul rand asupra vietii sexuale. Si daca viata sexuala nu va fi implinita, este posibil ca multe alte elemente din care este compusa viata lor sa se prabuseasca unele dupa altele, precum efectul unui domino”, explica psihologul Gabriela Marin.

In opinia specialistului, sunt cel putin 6 lucruri comune pe care fac fac cuplurile care au o viata sexuala dezechilibrata si sunt nefericiti in viata de cuplu:

- Petrec foarte putin timp impreuna intr-o saptamana normala

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai încurajatoare citate despre succes

- Par sa faca din orice o prioritate, mai putin din relatia lor

- Se axeaza foarte mult pe cariera, afaceri (el) sau pe copii (ea)

- Se deconecteaza unul de celalalt si duc vieti paralele

- Cel mai mult vorbesc impreuna despre listele cu lucruri pe care le au de rezolvat

- Nu au vointa si dorinta de a se concentra asupra partenerului/partenerei.

Foto homepage: Marina Fedosova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri