Fiica mea implineste peste cateva zile 10 ani. Waw! Nici nu stiu cum este posibil asa ceva. Devin la randul meu mult mai constienta de faptul ca va intra curand in adolescenta si din acest motiv, imi doresc din tot sufletul ca ea sa stie aceste lucruri. As vrea sa reusesc sa ii insuflu aceste valori de viata. Stiu ca ceea ce trebuie sa fac este sa ii repet din nou si din nou aceste lucruri.

"Lectii de viata pentru fiica mea de 10 ani"

O mama impartaseste cu intreaga lume toate sfaturile pe care are sa il le transmita fiicei ei de 10 ani, fiind constienta ca aceasta varsta reprezinta o etapa importanta a dezvoltarii sale:

Foto: Pixabay

4. Este OK sa nu fii de acord cu mine sau cu alte persoane

Esti destul de mare sa ai un punct de vedere si vreau sa il aud. Acelasi lucru este valabil si pentru cei care te iubesc. Nu te angrena in certuri doar de dragul de a te certa, dar cand simti cu adevarat ca eu gresesc, te rog sa imi spui. M-ai auzit de atatea ori recunoscandu-ti si cerandu-ti scuze atunci cand am realizat ca am gresit. Perspectiva ta este la fel de valoroasa si valida. Nu te feri sa te exprimi.


5. Esti foarte frumoasa

Fata ta ascunde acum copilasul de mai demult cat si femeia care vei deveni pe masura ce timpul va trece. Forma ochilor mei si a obrazului, impreuna cu acea coloratura a tatalui tau se combina in ceva unic. Esti o fiinta unica, cu propriile individualitati. Pot sa imi dau seama cum miturile despre frumusete ale acestei societati in care traim, te-ar putea afecta pe masura ce cresti. Dar te implor, nu uita cat esti de frumoasa – tot spiritul tau minunat se citeste in frumusetea ta fizica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Bullying in randul copiilor – preventie si sfaturi Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile


Foto: Pexels

6. A citi este o activitate esentiala

Dupa cum stii, aceasta este marea mea pasiune si modul cum imi place sa imi petrec timpul liber. Sunt incredibil de mandra si incantata sa vad ca si tu impartasesti aceasta pasiune. Sa te bucuri de aceasta pasiune care sper sa te ajute sa cresti. Modul cum ne identificam cu personajele romanelor si evadam prin intermediul imaginatiei in alte lumi este minunat. E o vraja care nu dispare niciodata.


Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri