7 Iunie 2017 publicat în Psihologie 11 share-uri

Barbatii ajung in cabinetele psiho-terapeutilor in momente emotionale dificile carora nu stiu cum sa le faca fata: sunt parasiti si nu stiu cum si cu ce au gresit, caci relatia cu femeia iubita parea, in opinia lor, una ideala.

3. Femeile pleaca pentru ca barbatii nu stiu sa asculte

A asculta nu inseamna sa fii de acord cu ea tot timpul, pentru ca asta este la fel de deranjant cu a o ignora. Ea vrea ca tu sa o asculti in mod activ si sa fii atent la toate detaliile. Ea vrea sa stie ca iti pasa de ceea ce are sa iti transmita, chiar daca tu nu esti de acord cu totul.

Nu se supara daca a gresit, atata vreme cat se simte ascultata si sfatuita constructiv. Acesta este unul dintre elementele principale pe care o femeie care stie ce vrea, se asteapta sa le gaseasca intr-o relatie. Altfel, este gata sa plece fara a mai privi in urma.

Foto: Pexels

4. Femeile pleaca pentru ca uneori, barbatii le trateaza pe femei ca pe niste proprietati

O femeie pe care se presupune ca o iubesti, nu vrea sa se simta ca o proprietate. O femeie care te iubeste vrea sa stie ca si tu o iubesti in aceeasi masura, ca esti gata sa i te dedici cu adevarat, ca aveti o relatie de la egal la egal. Chiar daca te iubeste, nu va suporta gandul ca o tratezi ca pe o proprietate, ca pe o "non-fiinta" fara drepturi, opinii si aspiratii… si atunci va pleca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

5. Femeile pleaca pentru ca barbatii de langa ele nu mai stiu „sa traiasca”

Barbatii isi pierd interesul pentru a avea activitati constructive impreuna cu partenerele lor. Au tendinta de a se lasa captivi in alte aspecte ale vietii, considerand ca persoana de langa ei este "deja acolo" si ca nu mai trebuie sa lupte pentru ea.

Femeia de langa tine nu isi doreste insa un barbat care isi pierde cheful de viata si aventura. De altfel, activitatile creative pe care le aveti impreuna sunt acel ingredient minune care redinamizeaza mereu dinamica de cuplu.

Credeti ca am mai putea adauga si alte aspecte negative care ne fac sa ii parasim pe barbatii pe care ii iubim, pe langa cele deja mentionate?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri