Nu exista moment in care sa nu comunicam ceva. Cele 6 pozitii ale corpului care 'vorbesc'

Psihologul Andra Tanasescu: “Nu exista moment in care sa nu comunicam ceva. Pozitia corpului tradeaza adesea limbajul verbal”

5. Picioarele intinse, incrucisate sau drepte.

Foto: Vladimir Gjorgiev /Shutterstock

“Atunci cand observam o persoana asezata cu picioarele intinse si incrucisate, poate insemna ca acea persoana se simte nesigura si incearca sa mascheze acest lucru adoptand o pozitie care pare relaxata. Daca isi tine picioarele intinse in fata, dar fara sa le incruciseze, atunci persoana cauta sa isi mareasca spatiul pe care il ocupa si astfel domina prin pozitie si printr-o atitudune relaxata. in functie de situatie si context, aceasta pozitia chiar poate fi intr-adevar si o dorinta relaxare dupa o zi lunga, persoana in cauza cautand sa se odihneasca intr-o pozitie comoda, lejera”, explica specialistul.

6. Picioarele relaxate, cu talpile pe podea.

„In majoritatea cazurilor, acest tip de pozitie o adopta persoanele sigure, increzatoare, optimiste si deschise. De asemenea, o persoana care sta in acest fel, stie ce are de facut, cum sa o faca si este constienta de propriile forte si capacitati. Cunoaste modul in care poate sa actioneze si mai mereu reuseste sa gaseasca o solutie sau o cale pentru a duce lucrurile la bun sfarsit”, conchide psihologul si trainerul Andra Tanasescu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Andra Tanasescu, vice presedinte al Asociatiei ”Generatia Iubire” este Psiholog si Trainer NLP. A urmat studiile in psihologie, avand formarea in terapie de cuplu si familie. Avand experienta ca instructor de dans si fiind atrasa de conexiunea dintre minte, emotii si corp, urmeaza o formare in terapia prin dans si miscare. Dupa cativa ani de experienta in training si sustinerea evenimentelor corporate, ofera prin imbinarea psihologiei, cu NLP-ul si tehnici de constientizare si conectare corporala, o experienta completa de auto-cunoastere si evolutie personala.

Foto homepage: igorstevanovic /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri