10 Februarie 2017 publicat în Psihologie 1 share-uri

Linistea serii este momentul perfect cand putem sa intram in contact cu sinele nostru profund. Mecanismele de aparare pe care le inaltam in timpul zilei se prabusesc odata cu venirea serii… Seara poate fi considerata un moment al adevarului, perfect pentru a face o auto-introspectie si de a comunica cu inconstientul nostru.

Psihologie - Exrecitiu de auto-constientizare, meditatie si mindfulness

Atunci cand raspundem intrebarilor este necesar sa ne clarificam propriile dorinte. E foarte bine sa iti notezi foarte clar ceea iti doresti.

Cand raspunzi acestor intrebari este bine sa fii pozitiv, sa iti asumi un ton sigur, iar daca nu reusesti sa accesezi aceasta siguranta, este suficient sa iti asumi un ton de consolare. Tu trebuie sa iti fii cel mai buna, cea mai buna prietena. Trebuie sa reusesti sa te asculti fara sa te judeci si, cel mai importantr, este important sa reusesti sa te auto-consolezi si sa iti dai un impuls pentru o zi urmatoare care va merge mai bine.

Puterea cuvintelor.

Orice cuvant pe care il pronunti e puternic. Daca cuvintele noastre au putere, ele au putere asupra psihicului nostru. Este fundamental sa putem sa ne bazam pe noi insine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Din pacate, noi oamenii suntem obisnuiti sa ne facem bucatele, sa ne acuzam pentru tot si sa ne auto-condamnam, la fiecare minut, pentru fiecare greseala. Unele obiceiuri mentale sunt cu adevarat nocive si de aceea in practica meditatiei sunt folosite si mantre.

O mantra este o declaratie pe care o spunem noua insine in timpul meditatiei. Multi experti in mindfulness ne consiliaza sa folosim declaratii de tipul:

"Eu sunt demn de iubire."

"Am resurse pentru a infrunta."

In momentele de auto-stima scazuta, exista formule mai soft de tipul: „Chiar si aceasta inercare va trece si eu voi fi chiar mai puternic.”

A-ti intelege si a-ti asculta propriile exigente

Problema multor persoane sta in incapacitatea lor de a se racorda la propriile exigente. Daca esti obisnuit sa disimulezi in legatura cu exigentele tale si sa iti ignori nevoile, in timp ce in mod inconstient urmezi modele prestabilite si gresite…

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

A venit momentul sa iti pui ordine in ganduri cu multa auto-constientizare.
Constientizarea de sine ne poate ajuta sa devenim cu adevarat liberi. Aceasta practica poate aduce lumina in acele zone ale vietii tale unde a fost mereu intunecime.
Cheia sta in a invata sa ne asculta pe noi insine…


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri