20 Mai 2016 publicat în Psihologie 223 share-uri

“Femeile cu adevarat puternice nu explica nimanui de ce merita respect. Ele pur si simplu nu stau langa oameni care nu le respecta.”- Anonim

Toate femeile merita sa fie iubite!

  • Stiai ca dragostea adevarata si relatia minunata pe care le cauti incep cu a te iubi pe tine insati?

Exista aceasta trasatura comuna a femeilor implinite in relatiile lor. Aceste femei au o harta interioara care le ajuta sa observe foarte clar atunci cand limitele lor personale le-au fost incalcate. Au un al 6-lea simt in ceea ce priveste o conexiune autentica cu o persoana. Sunt femeile care nu ar lasa pe nimeni sa le faca rau, in niciun fel: fizic sau emotional, pentru ca se iubesc pe ele insele mai mult decat orice. Ele stiu ca MERITA! Sa fie iubite, pretuite, acceptate 100% exact asa cum sunt, sa fie sustinute si apreciate. Aceste instincte sunt insusite in copilarie adesea, prin modelul primit de la parinti, sau prin relatia pe care o au cu acestia.

Din nefericire, multora dintre noi ne lipseste aceasta harta interioara, pentru simplul motiv ca nu am trait nici in trecut prea multe momente de conexiune autentica, iar aceste istorii personale ne fac sa decodificam gresit si relatiile prezente. Suferinta in iubire pare o normalitate, sacrificiile enorme pe care le facem ca sa fim cu o persoana ce consideram ca merita iubirea noastra, par firesti. In realitate, ne aruncam pe noi insine in arenele toreadorilor, pentru simplul motiv ca nu ne-a spus sau aratat nimeni ca lucrurile ar putea sta si altfel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

E adevarat, oamenii astia se poarta mizerabil. Dar se schimba ceva in momentul cand realizam ca avem puterea de a spune “nu, eu nu merit asa ceva” si de a iesi cu fruntea sus din “arena”.

  • Auto-respectul sau ideea ca esti destul de buna si ca meriti sa fii tratata bine sunt esentiale intr-un sistem de valori sanatos.

Cand ne auto-respectam, stim foarte clar ceea ce permitem si ceea ce nu permitem din partea celorlalti.
Jen Moff, experta in relatii si speacker motivational ne prezinta cele 20 de semne care ne arata ca ne aflam intr-o relatie de iubire sanatoasa. Aceste semne functioneaza la fel pentru toate tipurile de relatii pe care le avem: colegialitate, prietenie, relatii de familie, etc.

20 de semne ale RESPECTULUI care iti arata ca esti bine intr-o relatie!

INCREDEREA

1. Urmeaza dedicatiei pe care ambii o arata in aceasta relatie.
2. Acceptarea si deschiderea mutuala fata de puncetele de vedere ale fiecaruia.
3. Capacitatea de a asculta, fara a judeca.
4. Capacitatea de a comunica deschis si sincer.

O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

INTIMITATEA FIZICA

5. Cererea permisiunii.
6. Constientizarea spatiului intim personal.
7. Respectul pentru momentele cand celalalt spune “NU”.

SENTIMENTUL DE SIGURANTA

8. Refuzul de a manipula sau intimida.
9. Exprimarea non-violenta a punctelor de vedere.

COOPERAREA

10. A ruga, nu a pretinde.
11. Deschiderea fata de schimbare.
12. Capacitatea de a lua decizii impreuna.
13. Negocierea solutiilor din care sa aiba ambii de castigat.
14. Capacitatea de a lua decizii impreuna.

SENTIMENTUL CA VA PUTETI BAZA UNUL PE CELALALT

15. Asumarea greselilor.
16. Acceptarea responsabilitatii pentru comportamentul, atitudinile si valorile pe care le aveti in relatie.
17. Increderea ca va puteti spune orice aveti pe suflet.

SUPORTUL RECIPROC

18. Sprijinul pentru alegerile fiecaruia.
19. Intelegerea si empatia reciproce.
20. Respectul si valorizarea opiniilor diferite care apar.

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Foto fr si main: By Vyshnova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri