12 Noiembrie 2015 publicat în Psihologie 2030 share-uri

Ceea ce nimeni nu ti-a spus pana acum despre Legea Atractiei.

Legea Atractiei este una dintre Legile Universului despre care vorbim cel mai des, fara a intelege exact ce presupune aceasta, din pacate. Astfel, oamenii din intreaga lume raman cu o singura idee legata de Legea Atractiei: ca gandurile noastre atrag ceea ce ne dorim si ca este suficient sa ne schimbam gandurile ca sa obtinem absolut tot ceea ce am putea visa….

Si cu totii stim ca intr-adevar, in viata noastra am ajuns sa indeplinim lucruri pe care le visam de multa vreme. Ne indreptam gandurile, inteligenta si abilitatile spre indeplinirea acelui scop care in final, mai devreme sau mai tarziu, ajunge sa se materializeze. Poate cel mai evident exemplu al Legii Atractiei este modul cum ne cream cercuri de prieteni care ne aseamana, care au aceleasi seturi de valori si preocupari. Vibram pe aceeasi lungime de unda, atragem in vietile noastre oameni si intamplari care ne oglindesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat

Cititi si: Cele 12 Legi Universale care ne guverneaza viata si tot ceea ce exista

Legea rezonantei: Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini!

 

De ce unele dorinte nu se indeplinesc?
 

TOTUSI, nu este mai mult decat frustranta senzatia aceea de lupta nesfarsita spre indeplinirea unor dorinte pe care pare ca nu reusim sa le mai atingem? De ce se intampla acest lucru daca, sa presupunem, legea atractiei chiar este adevarata?

Cel mai clar raspuns in acest sens, ni-l ofera Teal Swan (ea este foarte cunoscuta in comunitatea spirituala din SUA). Teal ne arata 3 aspecte foarte importante legate de Legea Atractiei:
 

1. Legea Atractiei este de fapt Legea Oglindirii, adica ceea ce suntem noi se oglindeste in realitatea manifestata de noi.

2. Chiar daca in majoritatea timpului incerci sa ai ganduri pozitive care iti doresti sa se reflecte in realitatea de zi cu zi si chiar daca speri ca aceste ganduri sa iti aduca spre indeplinire visurile, trebuie sa stii ca un rol foarte important il joaca si subconstientul nostru. Este posibil ca la nivel subconstient sa iti auto-sabotezi demersul de a indeplini anumite proiectii.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia!

3. Tot ceea ce exista in Univers inseamna vibratie. Atunci cand manifestam o realitate, aceasta inseamna ca ne-am aliniat vibrational cu acea intamplare.

UMBRA: Ca sa intelegem Legea Atractiei este nevoie sa intelegem rolul imens pe care il joaca subconstientul in vietile noastre

Teal Swan, dar si alte persoane din lumea spirituala denumesc subconstientul – umbra. Datorita eforturilor imense care s-au depus in psihologie in ultimul secol, cat si revolutiei spirituale pe care o traim acum, intelegerea modului cum functioneaza mintea umana si a legaturii dintre aceasta si lumea inconjuratoare, devine din ce in ce mai clara.

Ce este umbra? Cand venim in aceasta lume, egoul (un cuvant mai elevat pentru separarea identitatii) nu este inca format pe deplin, explica Teal Swan. Dar egoul incepe sa se formeze prin intermediul relatiilor pe care le stabilim cu ceilalti, asa incat, egoul este format in urma socializarii. Momentele cand invatam despre bine si rau, ceea ce este acceptat si ce nu. Si, ceea ce este cel mai important, invatam despre aspecte ale propriei persoane care sunt sau nu acceptate de catre cei din jur.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

Foto fr si main: By Quick Shot /Shutterstock

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri