25 Septembrie 2015 publicat în Psihologie 1073 share-uri

Acest test simplu si aparent amuzant a cucerit intreg internetul. Mai este cunoscut si sub numele de Testul Podului si este de fapt un test complex de psihologie relationala.

Daca ai ales situatia 4:

Ai tendinta de a vedea lumea in alb si negru si adesea ti se reproseaza ca esti o persoana pesimista. Esti prapastioasa si parca intotdeauna pui raul in fata, crezand ca lucrurile se indreapta intr-o directie gresita. Ai o perspectiva cinica asupra lumii in general. Cel mai mult pe lumea aceasta iti doresti pace si liniste sufleteasca, insa consideri ca pentru a le atinge trebuie sa te lupti. Lupta ta adevarata este de fapt cu tine insati. Invata sa accepti viata asa cum este ea, formata din bine si rau, si bucura-te de ea cum se cuvine.

Daca ai ales situatia 5:

Esti o persoana idealista, generoasa, foarte optimista si sociabila. Ai o perspectiva deschisa asupra lumii si orizonturile tale sunt largi. Iti faci prieteni cu usurinta si pentru ceilalti este o placere si o bucurie sa te aiba in preajma lor. Uneori ai tendinta de a crede ca tot ce zboara se mananca si ca totul este posibil in lumea aceasta. Alteori, de dragul altora, ai tendinta de a uita de tine si de planurile tale initiale. Iti place sa te bucuri de viata cat mai mult si incerci sa traiesti clipa cat poti tu de bine. Ai grija sa nu experimentezi dezamagirea in relatiile tale cu ceilalti si sa nu fii tu intotdeauna cea care ofera mai mult decat primeste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Nota! Chiar daca testul circula pe internet fara ca sursa originala sa fie specificata, noi l-am descoperit initial pe www.personalityquiz.net

Foto homepage: Dudarev Mikhail / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri