25 Septembrie 2015 publicat în Psihologie 1073 share-uri

Acest test simplu si aparent amuzant a cucerit intreg internetul. Mai este cunoscut si sub numele de Testul Podului si este de fapt un test complex de psihologie relationala.

Acest test simplu si aparent amuzant a cucerit intreg internetul. Mai este cunoscut si sub numele de Testul Podului si este de fapt un test complex de psihologie relationala. Faceti-l si voi caci o sa ofere perspective noi asupra personalitatii voastre:

Testul podului

Foto: sad444 / Shutterstock

Un pod foarte ingust se intindea peste un rau. Intr-o zi, o capra care traversa podul s-a intalnit cu o alta capra chiar in mijlocul podului. Nu exista suficient de mult loc incat sa treaca amandoua.

Ce crezi ca s-a intamplat? Care dintre urmatoarele situatii ti se pare ca fiind cea mai plauzibila? (atentie, trebuie sa alegi doar una dintre ele):

SITUATIA 1: Una dintre capre s-a intors de buna voie la capatul podului si a lasat-o pe cealalta capra sa treaca.

SITUATIA 2: Cele 2 capre s-au luat la cearta si, dupa cateva runde de confruntari, capra cea mai puternica a fortat-o pe cealalta sa renunte si sa se intoarca din drum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

SITUATIA 3: O capra s-a intins pe pod si cealalta capra a pasit usor peste ea.

SITUATIA 4: Cele doua capre s-au luat la harta si amandoua au cazut de pe pod, in raul de dedesubt.

SITUATIA 5: O capra s-a intors din drum si a asteptat ca cealalta capra sa ajunga la capatul podului, unde se afla si ea; atunci, in loc sa o porneasca in cealalta directie, a ramas sa pasca alaturi de noua sa prietena.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri