Susan Jeffers, doctor in psihologie si autoare a mai multor carti de autoajutorare, ne dezvaluie care sunt in viziunea sa cele 5 adevaruri ale fricii:

Pe site-ul sau oficial https://www.susanjeffers.com, Susan Jeffers, doctor in psihologie si autoare cunoscuta la nivel international a mai multor carti de autoajutorare, prezinta pe scurt care sunt, in viziunea sa, cele 5 adevaruri despre frica. Ideile prezentate in respectivul articol au fost adaptate din cartile “Feel the Fear and Do It Anyway” si “Feel the Fear and Beyond” si preluate de mai multe reviste, bloguri si publicatii online.

Susan Jeffers: Cele 5 Adevaruri ale Fricii. Simte frica, dar fa-o oricum!


“Castigi putere, curaj si incredere cu fiecare experienta in care te opresti efectiv sa privesti frica in fata. Trebuie sa faci acel lucru pe care crezi ca nu il poti face.”
(Eleanor Roosevelt)

FRICA: Adevarul nr. 1 ⇒ Frica nu va pleca niciodata atata timp cat continui sa te dezvolti

De fiecare data cand vei face un pas in necunoscut, vei experimenta frica. Nu are niciun rost sa spui: “Atunci cand nu imi va mai fi frica, atunci o sa o fac”. Vei astepta mult timp. Frica face parte din intreg pachetul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Credite foto: Aysezgicmeli / Shutterstock

FRICA: Adevarul nr. 2 ⇒ Singura modalitate de a scapa de frica de a face ceva este sa te duci.. si sa faci acel lucru de care iti este frica!

Cand faci adesea lucrul de care iti este frica, nu iti va mai fi frica in situatia respectiva. Fiindca te-ai confruntat cu necunoscutul si i-ai facut fata. Te vor astepta apoi noi provocari, provocari care in mod sigur sporesc bucuria de a trai.

FRICA: Adevarul nr 3 ⇒ Singura modalitate de a te simti mai bine in privinta ta este sa te duci… si sa faci acel lucru de care iti este frica!

Cu fiecare mic pas pe care il faci intr-un teritoriu necunoscut se dezvolta un pattern al puterii. Incepi sa te simti mai puternic, mai puternic, si mai puternic.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri