Cel mai mare secret al relatiilor: toti cei pe care ii intalnesti sunt oglinzile tale si tot ceea ce ai nevoie sa faci este sa iti intelegi si sa iti transformi relatiile!

Nu este cazul sa te invinovatesti. Pentru dezvoltare este important sa nu cazi in capcana rolului de victima, ci sa alegi ca iti recapeti puterea pentru a determina o schimbare si de a te dezvolta. Este vorba de a te cunoaste si a castiga noi abilitati si capacitate de care nu credeai ca esti in stare. Este sansa ta!

Ce se intampla cand te schimbi? Cand te schimbi, relatiile tale se schimba, vei observa o modificare in gandurile de zi cu zi si cum realitatea ta pur si simplu se schimba in fata ochilor. Daca te angajezi sa te schimbi cu determinare si constanta, vei afla rapid ca rezultatele apar mai repede decat iti puteai inchipui. Este singurul mod constructiv in care iti poti influenta relatia sa se schimbe, pornind de la tine. Te incurajez sa alegi sa vezi oglinda din fata ta oriunde mergi si sa te angajezi cu responsabilitate intr-un sens constructiv, nu in comportamente de manipulare si influentare a partenerului care iti ofera rezultate doar pe termen scurt si aduce multa toxicitate in viata ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

***

Mihaela Iordache este un ambasador pentru sanatate mentala, emotionala si fizica.

Specialist psihologie, clinica, organizationala si psihoterapie, a terminat studiile in Bucuresti si este pasionata de natura umana. Scopul activitatii sale este sa ajute la atingerea potentialului maxim, sa asiste grupuri si echipe sa construiasca relatii puternice. Scrie, danseaza, meditezeaza si calatoreste. Cateva lucruri in care crede:

- Nu merita sa ramai blocat, mai bine muncesti pentru dezvoltarea unei bune stari cu orice implica

- Descopera bucuria si placerea In fecare moment din zi, chiar si in mijlocul haosului si stresului

- Crede in sinteza perspectivei integrative, suntem un intreg, mintea, creierul, corpul si sufletul;

- Crede in practicalitatea psihoterapiei cat si latura ei complementara si ca investitia in propria persoana este cel mai bun lucru pe care cineva il poate face

- Nu exista reteta magica sau pilula care sa te schimbe, e necesar sa te implici

De mai mult de 10 ani, Mihaela studiaza si practica psihologia. A studiat mai multe forme, practicant atat in zona organizationala cat si cea clinica, si s-a oprit la cea care o defineste si se potriveste in practica sa, si anume Psihologia Integrativa. Mihaela face parte din Asociatia Romana de Psihologie Integrativa de 2 ani. Este o abordare complexa de a creste resursele personale pentru a atinge potentialul. Scopul este sa ajute la construirea unei aliante sanatoase intre minte si corp, integrarea strategiilor psihologice, pentru a va sprijini sa gestionati provocarile de zi cu zi si un stil de viata implinit, atat profesional cat si personal.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri