Cel mai mare secret al relatiilor: toti cei pe care ii intalnesti sunt oglinzile tale si tot ceea ce ai nevoie sa faci este sa iti intelegi si sa iti transformi relatiile!

Ce vezi in oglinda?

Pentru a internaliza este necesar sa intelegi fenomenul. Oamenii din jurul tau si relatiile pe care le formezi cu ei sunt replica perfecta a credintelor tale despre viata, iubire si relatiei tale cu tine. Pentru a recunoaste o anumita calitate intr-o alta persoana, tu mai intai trebuie sa o ai deja, atfel nu ai putea sa o vezi. Pentru a intelege si mai bine cum ceilalti sunt oglinzile tale, incearca sa gandesti in urmatoarele categorii: credintele tale, calitatile tale si actiunile tale.

Credintele tale se uita la tine, practic!

Credintele despre relatii, barbati, femei, iubire si viata in general sunt toate acolo pentru tine sa le vezi, chiar in fata ta. Minunat da?! Toti dintre noi am acumulat in parcursul vietii anumite credinte care ne influenteaza sa reactionam si sa actionam intr-un anumit fel de obicei din obisnuinta care sunt menite sa ne sustina povestea de viata construita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

De exemplu daca crezi ca barbatii si femeile nu sunt de incredere, indiferent cat de incredere esti tu, sau daca ai permis sa iei rolul de ‘cealalta femeie’ sau ‘celalalt barbat’ in relatie, vei atrage asupra ta relatii in care lipsa increderii reprezinta fenomenul predominant, in felul acesta confirmand propria poveste cum ca oamenii nu sunt de incredere.

De unde vin credintele acestea?

Problema este nu ai ales tu in mod constient aceste credinte care guverneaza experientele si relatiile tale din inconstient, acolo sunt ele stabilite. Este posibil ca ai preluat aceste credinte din societate, din medie, de la parinti si de la prieteni. Cu cat este mai stricta cultura cu atat mai stricte sunt si credintele despre relatii de exemplu. Si cum relatiile sunt construite dupa setul de credinte, experientele sunt acolo doar sa le intareasca, in felul acesta se creaza un cerc vicios ce depinde de calitatea credintelor, si daca ele sustin o relatie sanatoasa sau nu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri