14 Iunie 2013 publicat în Psihologie 14 share-uri

Inca din timpul Egiptului Antic, oamenii au fost fascinati de magia culorilor si de mesajele secrete care se pot ascunde in spatele acestora. Culorile erau atribuite anumitor divinitati si jucau functii simbolice bine delimitate, fiind o punte de legatura intre lumea umana si cea divina.
De asemenea, daca de obicei esti o persoana comunicativa si plina de viata, atunci cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dorit, poti deveni depresiva si inchisa in tine. Astfel, ii poti lipsi pe cei de langa tine, dar si pe tine insati de puterea calauzitoare a optimismului tau innascut. Este important pentru tine sa accepti viata asa cum este, cu perioade bune si mai putin bune, si sa apreciezi pe deplin valoarea luminii tale interioare.

Personalitatea culorilor: ALBASTRU

Daca albastrul este sau se numara printre culorile tale favorite, atunci esti foarte bine conectata la lumea ta emotionala si ai capacitatea de a materializa lucruri foarte frumoase prin puterea imaginatiei tale.

Pe de alta parte, poti avea uneori tendinta de a crea o bariera psihologica intre tine si cei din jur, afisand o atitudine rece si inchisa in sine insasi. Acest lucru se poate intampla mai ales atunci cand te simti blocata creativ, ori cand cineva incearca sa patrunda cu forta in universul tau emotional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

De asemenea, esti o persoana muncitoare si dedicata in tot ceea ce faci. Insa uneori poti darui prea mult din timpul si energia ta in sfera activitatilor cotidiene, fara a obtine implinirea personala de care ai nevoie. De aceea, este extrem de important pentru tine sa inveti sa te relaxezi, sa dai drumul la tensiuni si sa comunici cu ceilalti atunci cand te simti depasita emotional.

Personalitatea culorilor: VERDE

Daca verde este sau se numara printre culorile tale favorite, atunci esti o persoana linistita, generoasa, echilibrata si increzatoare in puterea regeneratoare a fiecaruia dintre noi. Pe de alta parte, in anumite situatii poti fi destul de defensiva in fata problemelor pe care le intalnesti sau tematoare in fata dificultatilor vietii.

Ai nevoie de mult spatiu si libertate personale, avand tendinta de a fi destul de dura cu cei care refuza sa ti le acorde. De asemenea, atunci cand simti ca nu ai o misiune personala de indeplinit, poti deveni apatica, pierzandu-ti temporar capacitatea de a te bucura de miracolul vietii [...]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri