18 Martie 2013 publicat în Psihologie 30 share-uri

Cu totii trecem, mai devreme sau mai tarziu, prin anumite deceptii in viata. Fie ca este vorba de o suferinta in dragoste, de o dezamagire profesionala ori familiala sau de o stare generalizata de tristete, acestea au puterea de a ne pune la un moment dat jos. Insa ele au intrat in viata noastra doar pentru a ne invata sa apreciem cu adevarat fericirea, linistea si speranta, aflate acum la doar...10 pasi vindecatori de noi.

De la tristete la acceptare: totul se intampla cu un scop

Cu totii trecem prin diverse probe si suferinte in viata, dar in noi sta puterea de a ne transforma tristetea mai intai in acceptare, apoi in impacare si in cele din urma in bucurie. Ai incredere in faptul ca nimic in viata nu este intamplator, nici macar ceea ce de obicei catalogam drept <accident>. Totul se intampla cu un scop divin, iar acest scop este ca noi sa invatam din toate, devenind persoane mai bune, mai tolerante si mai increzatoare in noi si in miracolul Vietii.

In plus, fiecare intamplare in parte vine cu zestrea ei proprie de invatatura pentru noi. Asa ca pune-ti mereu intrebarea: Ce am eu de invatat din aceasta? Poate este vorba doar de a invata sa (te) accepti si sa te detasezi. Sau poate este mai mult decat atat. Raspunsul iti va veni cu siguranta, odata ce te-ai deschis catre a-l primi in viata ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Iarta si mergi mai departe

Nimeni nu este perfect. Nici macar atunci cand actioneaza cu cele mai bune intentii din lume. Insa tocmai prin cunoasterea si acceptarea imperfectiunii inerent umane, noi putem atinge o mica parte din perfectiunea divina. Acceptarea noastra si a celorlalti exact asa cum suntem este una dintre cele mai importante lectii pe care le avem de invatat in aceasta viata.

Din acest punct al evolutiei noastre ne va fi mai usor sa ii iertam pe cei care consideram noi ca ne-au facut rau; dar si sa ne iertam pe noi pentru cum am actionat in acel moment. Iertarea, ca si acceptarea, trebuie sa mearga in ambele sensuri pentru a fi cu adevarat vindecatoare. Insa ele reprezinta singura modalitate de a depasi cu adevarat trecutul si de a merge fara atasamente mai departe.

Vindeca-te prin puterea vizualizarii

Imagineaza-ti cum o lumina de culoare roz sau aurie iti patrunde in corp prin crestetul capului, ajungand la fiecare celula din corpul tau. Simte-i atingerea calda si vindecatoare in timp ce iti lumineaza interiorul crestetului si apoi coboara lin in zona gatului. Simte cum iti mangaie intregul piept in timp ce iti lumineaza cutia toracica si organele dinauntru. Simte-i atingerea vindecatoare asupra plamanilor, a inimii, a rinichilor, a pancreasului, a splinei s.a.m.d..

Foto@Depositphotos.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri