26 Septembrie 2012 publicat în Psihologie 156 share-uri

Desi se spune despre femeie ca este cea mai complicata fiinta, nici barbatul nu se lasa mai prejos intr-o relatie. Iata 4 motive pentru care noi, femeile, intelegem greu un barbat.

De ce intelegem greu un barbat?

Pentru ca un barbat se lasa usor influentat de anturajul sau.

Spre deosebire de o femeie, pentru a gandi si a actiona, un barbat are intotdeauna nevoie de anturajul sau. Ca sa facem o analogie cu lumea animalelor, barbatii umbla in “haite” si tocmai de aceea au nevoie de aprobarea celorlalti membrii ai grupului atunci cand fac o schimbare in viata lor. Barbatul este usor influentabil in compania prietenilor si, de multe ori, ideile pe care le exprima nu sunt ale sale, ci ale “haitei”. Desi in esenta nu este gresit sa te consulti cu altcineva in momentul in care doresti anumite lucruri, un barbat are tendinta sa renunte la propriile idei in favoarea celor ale unui prieten. De aceea o femeie ii poate intelege greu schimbarile (chiar drastice) in gandire.

Image © Sxc.hu

Pentru ca un barbat evita confruntarile cu orice pret.

O femeie nu va sti niciodata daca un barbat are o problema deoarece el va face tot ceea ce ii sta in putere pentru a evita o confruntare cu ea. Va continua sa sustina ca totul este in regula si se va feri de discutiile deschise. Unui barbat nu ii place sa recunoasca ce ii sta pe suflet, iar femeia de langa el va trebui intotdeauna sa isi dea seama singura daca exista vreo problema pentru ca el nu va prelua niciodata initiativa in acest sens.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor

Pentru ca un barbat se lasa condus de ego.

Ego-ul este cel care dicteaza personalitatea sau modul de gandire al unui barbat de cele mai multe ori in viata. Tocmai de aceea, atunci cand face anumite alegeri, o femeie nu poate intelege cu exactitate daca cel de langa ea face ceea ce isi doreste cu adevarat sau se lasa condus de ego.

Image © Shutterstock - 1023840


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri