17 Februarie 2012 publicat în Psihologie 77 share-uri

Ce simte o persoana in procesul indragostirii? Cum ii afecteaza acesta viata? Care este cea mai eficienta arma a seductiei? Afla raspunsurile mai jos...

Asemanarea cu cealalta persoana

Oamenii au tendinta sa se simta atrasi ori sa aiba incredere in cei cu care se aseamana. Astfel, orice persoana, fie ea de sex masculin sau feminin, cauta o modalitate prin care sa arate ca se aseamana cu o alta. Ambii pot avea diverse hobby-uri in comun precum acelasi scriitor preferat sau acelasi sport pe care il practica. Totusi, nu trebuie sa se exagereze pentru ca oricum nimeni nu doreste sa aiba o relatie cu o copie fidela a sa. De aceea, este nevoie ca intr-o relatie dintre un barbat si o femeie sa existe si diferente contrastante pentru a mentine aprinsa flacara iubirii. Exceptional este daca aceste diferente se compenseaza – ce tie nu iti place sa faci ii place celuilalt.

Beneficiile pe care le aduce dragostea

Cu totii dorim sa credem ca dragostea pentru o persoana este pura si lipsita de orice urma de egoism, insa, in realitate, viata nu este cum ne-o imaginam. O abordare legata de beneficii (imateriale) este foarte adevarata in ceea ce priveste dragostea. Viitorul partener trebuie sa se convinga ca esti “o partida buna” luand in considerare lucruri precum frumusetea, unicitatea, abilitatile speciale sau, de ce nu, bogatia ori faima (da, si in cazul unei femei), educatia ori cat de mult te implici in relatie.

Cum se simte acea persoana speciala cu tine

Acesta este unul dintre cei mai importanti factori din procesul indragostirii. Persoana de sex opus pe care “ai ales-o” trebuie sa simta ca ii este mai bine cu tine decat singura sau cu altcineva. Loveste la ego si fa-o sa se simta puternica, frumoasa ori, de ce nu, sexi. Afla care sunt acei factori ce aduc efecte pozitive maxime in relatie si vei deveni irezistibila. Cu alte cuvinte, fa persoana de langa tine stie ca tu crezi despre ea ca este ceea ce ea isi doreste sa fie.

Studiaza psihologia sexului opus, afla ce ii place, ce il entuziasmeaza si, nu in ultimul rand, fii sigura ca iti pastrezi intotdeauna increderea in propria persoana si zambetul. Fii pregatita pentru procesul indragostirii!

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri