8 Februarie 2012 publicat în Psihologie 24 share-uri

Culorile au un rol foarte important in viata noastra. Starile noastre de spirit se pot datora sau pot fi cauzate de culori. Descopera ce simbolizeaza fiecare culoare si vezi ce se potriveste personalitatii tale.
Portocaliu

Culoarea aceasta calda stimuleaza organele sexuale si intareste sistemul imunitar. Din punct de vedere emotional, portocaliul nu face decat bine: ne elibereaza de sentimentele negative fata de propriile persoane, ne deschide sentimentele si ne alunga fricile si depresiile. Curiozitatea este specifica acestei culori.

Daca simtiti nevoia de portocaliu inseamna ca va implicati mai mult in ceva, ca partea creativa din voi se renaste, ca va eliberati de lucruri serioase care va apasau si ca vreti sa mai condimentati putin atmosfera sumbra.

Violet

Culoarea regalitatii, a luxului, a bogatiei, a sofisticarii, a feminismului si romantismului. Aceasta culoare, din cauza raritatii sale, este vazuta ca fiind exotica. Aceasta culoare reprezinta oamenii care cauta implinire sufleteasca, care se inconjoara de oameni asemanatori, carora le place meditatia. Violetul reprezinta misterul, magia si este considerata ca fiind o culoare ideala pentru ca ea vine din combinarea celei mai calde si celei mai reci culori: rosu si albastru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Atunci cand simtiti nevoia de violet inseamna ca va folositi imaginatia la maximul ei, ca sunteti intr-un nou punct de echilibru in viata voastra, ca sunteti gata sa treceti peste toate obstacolele si ca lasati depresia si gandurile negre de-o parte.

Sursa articol: Amolife.com

Garbo.ro iti recomanda si alte articole despre personalitatea ta si a celor din jurul tau:

Afla personalitatea ascunsa in functie de culoarea parului

Tendinte 2012: Tangerine Tango, culoarea anului

Personalitatea in functie de culoarea ochilor

Ce spune culoarea parului tau despre tine?

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi si alte informatii despre personalitatea ta si a celor din jurul tau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri