8 Februarie 2012 publicat în Psihologie 24 share-uri

Culorile au un rol foarte important in viata noastra. Starile noastre de spirit se pot datora sau pot fi cauzate de culori. Descopera ce simbolizeaza fiecare culoare si vezi ce se potriveste personalitatii tale.

Ce culoare are sufletul tau?

Culorile, fara sa ne dam seama, au un efect profund asupra psihicului si fizicului nostru. Uneori ne simtim foarte bine intr-un loc, iar alte ori foarte inconfortabil si nu stim de ce, dar dam vina pe starea noastra de spirit. Insa nu ne dam seama ca, de fapt, culorile au o influenta asupra sentimentelor noastre, asupra stari noastre de spirit. Nu lasa nicio zi sa treaca fara sa observi culorile din jurul tau si influenta lor asupra starii tale de spirit. Vezi care sunt culorile care iti dau o stare buna, care sunt cele care te irita si traieste-ti viata in maxim de culoare.

Alb

Albul este o culoare ce simbolizeaza sacrul, lumina si puritatea. Este culoarea „Raiului”, a ingerilor, a zeilor si aminteste de vara. Miresele poarta rochii albe pentru ca simbolizeaza inocenta si puritatea, medicii o poarta pentru ca reprezinta curatenia, iar grecii antici purtau haine albe cand se culcau pentru a avea vise placute. Albul este o culoare a confortului si a pacii, o culoare ce respinge toate sentimentele negative. Prea mult alb poate da senzatia de singuratate, izolare si frig.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Daca simtim nevoia de alb inseamna ca dorim sa trecem peste niste obstacole din viata noastra, ca ne pregatim pentru un nou inceput, ca ne dorim liniste si cautam purificarea gandurilor sau a ceea ce facem.

Negru

Aceasta culoare reprezinta multe lucruri si are o simbolistica gresit interpretabila de multe ori. Cand ne gandim la negru ne vin in cap inmormantarile, pentru ca in cultura noastra se poarta doliu, adica hainele negre. Pe de alta parte, negru reprezinta eleganta si senzualitatea. Atunci cand ne gandim la negru, ne gandim la o situatie nu tocmai alba, deci la ceva rau. In timp ce albul arata, negrul ascunde. Negru inseamna raul, intelesurile ascunse, necunoscutul sau nevazutul. Negru este culoarea care inspira autoritate, putere, sexualitate sofisticare, formalitate, eleganta si bogatie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri