1 Februarie 2012 publicat în Psihologie 14 share-uri

Parul blond, roscat, saten sau brunet - toate ne spun ceva despre personalitatea noastra. Vezi ce spune culoarea parului tau despre tine.
Oamenii cu parul roscat sunt deosebiti, au o alura speciala, si sunt cunoscuti ca fiind sufletul petrecerii.

Femeile cu parul roscat sunt percepute ca fiind niste persoane pline de viata, cu opinii puternice, seductive, foarte creative, explozive si pasionate. Aceste persoane sunt si sensibile, incapatanate, in calea carora nu exista niciun obstacol care nu poate fi trecut. Oamenii de stiinta au descoperit ca ele au un nivel al hormonilor anti-stres mai mic, de aceea sunt niste persoane care traiesc la limita.

Parul brunet

Majoritatea oamenilor de pe Pamant au parul brunet, cei mai multi dintre ei traind in Asia si in Africa. Pentru ca nu este o culoare foarte des intalnita in culturile din vest, acesta culoare de par reprezinta misterul, exoticul si frumusetea.

Parul negru a facut furori inca din antichitate, atunci cand frumoasa Cleopatra cucerea prin farmecele sale. Shakespeare a imortalizat si el frumusetea femeilor cu parul negru intr-o serie de poeme de dragoste, iar frumoasa Elizabeth Taylor a adus si ea un plus popularizarii acestui ton inchis de par.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Oamenii cu parul negru sunt, in general, persoane de incredere, credincioase, temperate si inteligente. In zilele noastre, brunetii au un aer romantic, misterios, stralucitor si foarte puternic din punct de vedere sexual.

Femeile cu parul brunet sunt calme, serioase, melancolice si au personalitati puternice. Aceste persoane sunt interesate de istorie, de dezvoltarea spirituala, de religie, de poezie, pictura dar sunt foarte bune si la partea financiara.

Garbo.ro iti recomanda si alte articole despre personalitatea ta si a celor din jurul tau:

Uimitorul test de personalitate al dr.-ului PHIL: 10, cinci si aproape totul despre tine

Arhetipurile feminine sacre: Tu ce fel de personalitate ai?

Energia personalitatii tale in functie de forma fetei

Chipul, o carte deschisa. Cum sa citesti personalitatea oamenilor

Personalitatea profesionala in functie de grupa sangvina

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi si alte informatii despre personalitatea ta si a celor din jurul tau.

Primele instituții de învățământ din România cu risc seismic care vor fi reabilitate prin PNRR Principiile de bază ale mașinii CNC Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri