Nu ar trebui sa fim niciodata prea ocupati pentru a redescoperi fericirea din lucrurile simple ce poate fi atinsa facand mici schimbari in viata noastra agitata.

1. Fericirea vine atunci cand le zambim celorlalti

Nu asteptati ca persoanele din jur sa va zambeasca primele. Aratati-le dumneavoastra cum sa o faca!

Lasati garda jos si invatati sa vorbiti din inima, sa va complimentati colegul de serviciu ori noile cunostinte. Fiti frumosi in interior si dati celor din jur sansa de a crea o legatura cu dumneavoastra si sansa de a zambi.

Cu cat zambiti mai mult la ceilalti, cu atat ei va vor zambi mai mult, iar viata este mai frumoasa atunci cand toata lumea din jur va zambeste!

2. Obtinem fericirea cand ne impunem ca ziua sa fie exceptionala

Ganditi-va cand va treziti dimineata ca ziua va fi una exceptionala si asa va fi! Anumite cercetari au demonstrat ca desi noi credem ca actionam in functie de cum ne simtim, lucrurile stau exact invers! O atitudine pozitiva si entuziasta ne va ajuta sa traim experiente placute .

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

3. Fericirea inseamna sa reflectam asupra binelui

Apreciati toate lucrurile bune ce vi se intampla, indiferent cat de marunte sunt acestea! Fie ca sunteti constienti sau nu, in viata dumneavoastra se intampla deja lucruri extraordinare.

Majoritatea dintre noi avem o familie frumoasa, prieteni pe care ne putem baza oricand sau o persoana iubita ce ne sustine intotdeauna. Sa invatam sa apreciem acest miracol. Majoritatea dintre noi avem o sanatate de fier, un alt lucru de pretuit. Majoritatea dintre noi putem sa ne bucuram de apus, de rasarit ori de peisajele naturale superbe prin simplul fapt ca posedam vedere. Majoritatea dintre noi putem sa ne lasam vrajiti de muzica doar ascultand.

Important este sa fim recunoscatori pentru aceste lucruri. Asadar, in fiecare zi, faceti-va timp pentru a multumi lui Dumnezeu sau persoanelor dragi.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

4. Pentru a obtine fericirea trebuie sa ne folosim de punctele noastre forte

Fiecare persoana poseda puncte forte unice. Cu totii avem talente si abilitati diferite si speciale. Fericirea emotionala ne invaluie atunci cand ne folosim de aceste aptitudini pentru a ne duce la bun sfarsit responsabilitatile. Ne simtim persoane complete in momentul in care avem realizari, iar daca acestea vin in urma folosirii exclusive a punctelor noastre forte, rasplata psihologica este nepretuita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri