Foloseste produsele pentru coafarea parului de la Philips!
Pret: 190 lei

Ondulator Philips HP4674

Daca ai nevoie de o coafura mai deosebita, pentru o ocazie speciala, foloseste ondulatorul Philips HP4674, un aparat de coafat performant, rapid si usor de utilizat, dotat cu un set complex de accesorii interschimbabile. Acestea iti permit sa obtii onduleuri si bucle, volum si stralucire. Cu ajutorul periei retractabile ai o varietate de posibilitati pentru coafare iar invelisul ceramic ii ofera parului tau protectie suplimentara. Aparatul functioneaza pe baza de tratament ionic pentru a evita incarcarea statica a parului in timpul coafarii. Ionii reduc inspicarea si electrizarea pentru un par moale si lucios. Cu o putere de 1000 W, ondulatorul are 3 setari pentru caldura/viteza, inclusiv setarea rece pentru fixarea coafurii. In plus are: perie retractabila - pentru carlionti si bucle ordonate; perie cu orificii mari, pentru bucle rebele; perie cu peri naturali amestecati, pentru volum si stralucire.
Pret: 170 lei

Noul epilator Philips HP6512

Si pentru ca ai nevoie de o ingrijire completa, iti recomandam noul epilator Philips HP6512. Cu ajutorul caruia vei avea o piele neteda timp indelungat si te vei putea bucura de toate rochiile vaporoase. Noul HP6512 te ajuta sa indepartezi firele de par din radacina, pentru o piele matasoasa timp de mai multe saptamani, nu zile. Aparatul vine insotit de multiple accesorii care te ajuta sa indepartezi firele de par cat mai precis si delicat: vei primi o manusa exfolianta, o manusa pentru gheata, si un accesoriu pentru ridicarea firelor de par si masaj, cap de radere cu dispozitiv de conturare a zonei inghinale. Accesoriul Opti Start maseaza pielea pentru o epilare eficienta, fara durere inca de la prima utilizare, iar cele doua trepte de viteza speciale iti ofera o epilare foarte confortabila pentru zonele sensibile sau una rapida. Epilatorul dispune de cap de epilare lavabil si perie de curatat, asigurand o igiena corespunzatoare. Are discuri hipoalergice pentru ca pielea ta, fie ea si sensibila, sa nu se irite.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri