Cei mai in voga artisti japonezi si trupa SISTEM fac show pentru copiii din FUKUSHIMA si SENDAI

Trupa SISTEM, DJ Indie Jules si cinci dintre cei mai renumiti artisti japonezi vor sustine vineri, 10 iunie a.c., cu incepere de la ora 21:00, in Fratelli Studios, primul show fusion caritabil organizat in Romania, intitulat Through Time: Japan Stories.

Evenimentul este organizat in scop caritabil de catre creative library BUCURESTI inspired by TOYOTA and the Romanian-American University (CLB), Centrul de Studii Romano-Japoneze (CSRJ) si J-Wind Creative Consultants.

Toate donatiile care vor fi facute in cadrul evenimentului prin actiuni ad-hoc de strangere de fonduri se vor indrepta catre societati caritabile implicate in ajutorarea copiilor din zonele afectate de cutremurul din 11 martie din Japonia.

Spectacolul Through Time:Japan Stories, la care intrarea este libera, se va desfasura in ziua celebrarii unui an de activitate a creative library BUCURESTI inspired by TOYOTA and the Romanian-American University, un spatiu creativ si educational a carei menire este sa promoveze concepte ale originalitatii si creativitatii japoneze la noi in tara si in restul Europei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Un mix de muzica, lumini si caligrafie pe corpul uman
Through Time: Japan Stories va reuni percutie neconventionala, trance, electro si muzica traditionala japoneza, aducand pe scena, alaturi de SISTEM, pe cei mai in voga tineri muzicieni japonezi, Takumi Kato, interpret la taiko (tobe traditionale japoneze) si Tokyo Getto Shamisen (Atsushi Sagata, cantaret la shamisen electric, un instrument traditional japonez cu coarde).
Takumi Kato este un artist independent care a mai concertat in Romania pe 25 si pe 27 noiembrie 2010, sustinand la Bucuresti si Oradea spectacole in cadrul carora a cantat si la taiko si la oodaiko (cea mai mare toba taiko cu diametrul de 1.60 metri).

Povestile de inspiratie japoneza aduse in Capitala in seara de 10 iunie vor fi continuate si de Keishun, o tanara artista de shodo, caligrafie traditionala. Keishun este renumita pentru caligrafiile pe corpul uman. Prin arta sa, caligrafa trece dincolo de limitele conventionalului. In show-ul de la Bucuresti, Keishun va scrie caractere japoneze pe trupurile unor tinere modele romance.

Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Spectacolul de la Fratelli Studios va fi in intregime onorat si coordonat de invitatul special al serii, actorul japonez Rome Kanda. Kanda este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de show-uri TV de divertisment din Japonia si gazda a emisiunii de televiziune I Survived A Japanese Game Show, ce ruleaza in prime time la postul american ABC si care este difuzata in intreaga lume.

Intrarea la Through Time: Japan Stories este libera. Rezervarile pentru show-ul din 10 iunie se pot face la numarul de telefon: 0722.233.114 si in scris, prin e-mail: creativelibrarybuc@j-wind.eu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri