Guma 5 iti ofera acum torenti racorosi de senzatii intense prin 5 Turbulence, cu aroma de pepene rosu, lansata de Wrigley pentru prima data in Romania.

Vara asta, nu trebuie sa uiti de cel mai important accesoriu al tinutei tale: guma de mestecat 5 Turbulence. Gustul intens de pepene rosu iti va invada simturile, oferindu-ti senzatii de racorire intensa in mijlocul verii toride, iar ambalajul in tonuri de negru si rosu este unul sofisticat, distinct, cu o eleganta aparte.

„Guma 5 ofera intotdeauna o senzatie neasteptata consumatorilor, rasplatind curiozitatea acestora cu cele mai intense arome. 5 Turbulence este a patra aroma lansata in Romania, fiind creata pentru a stimula toate simturile si pastrand elementele inovatoare ale brand-ului”, declara Alexandra Stamate, Brand Manager Wrigley Romania.

5 Turbulence este un produs premium care se adreseaza tinerilor ce vor sa experimenteze si sa exploreze tot ceea ce este inedit. Celelalte trei variante ale gumei de mestecat 5 sunt Cobalt, cu aroma de menta racoritoare, Electro, cu aroma de menta electrizanta, si Pulse, cu aroma de fructe tropicale.

Despre Wrigley Romania
Compania Wrigley Romania este lider pe piata de dulciuri (segment care nu contine ciocolata si biscuiti), avand o gama variata de produse din segmentul de guma de mestecat, bomboane mentolate, bomboane gumate si dropsuri. Din portofoliul Wrigley mai fac parte brandurile Orbit®, Winterfresh®, Airwaves®, Juicy Fruit®, Hubba Bubba®, Solano® si Skittles®.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri