In cadrul receptiei organizate la Resedinta Excelentei Sale Ambasadorul Regatului Danez Domnul Michael Sternberg, de pe 4 mai 2011, a luat fiinta Asociatia "Danish-Romanian Business Association", in cadrul careia compania Stem SURE este Membru Fondator.

Comunicat de presa

Aceasta organizatie informala isi propune sa devina un bun instrument de comunicare in relatiile dintre comunitatile de afaceri din Danemarca, Romania si Republica Moldova.
Inca de la infiintare, "Danish Romanian Business Association" (DRBA) are in componenta 60 de companii, urmand ca in urma promovarii sustinute, numarul acestora sa creasca intr-un mod semnificativ in urmatorii ani.

Numarul membrilor consiliului de administratie este format din 5 reprezentanti de seama ai comunitatii de afaceri din cele doua tari, alesi in cadrul primei sedinte prin vot: Torben Storm Nielsen - Avocat, Kutlay Arin -Vestas Central Europe, Bjarne Virenfeldt - Tecton International s.r.l, Victor Tighinean - Ecco Shoes si Bogdan Ivanescu - Stem Sure.

“Suntem onorati sa fim membri fondatori si sa facem parte din consiliul de administratie al DRBA. Avem convingerea ca in cel mai scut timp, aceasta Asociatie va deveni o platforma de succes pentru dezvoltarea relatiilor economice dintre cele trei tari. Invitam toti membrii comunitatilor de afaceri sa ni se alature in acest demers benefic si prolific pentru economiile nationale si economia globala” – Bogdan Ivanescu – Presedinte Stem Sure.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

Stem SURE este compania de recoltare a celulelor stem care detine caracteristici unice, pe care majoritatea companiilor de profil din Sud-Estul Europei le pot oferi doar separat. Stem SURE este singura companie din Romania si din Sud-Estul Europei care ofera clientilor sai rezultatul procesarii probei de sange placentar in termen mediu de 36 de ore.

www.stemsure.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri