Momentul in care pasesti pentru prima data in casa, impreuna cu bebelusul tau in brate, este pe cat de emotionant pe atat de gingas.

Dupa acest pas insa… incep sa apara semnele de intrebare: “de ce plange? e prea cald in camera? e prea frig? mananca prea mult? sau prea putin? cu ce il imbaiez?”

Trage insa adanc aer in piept, ia-ti alaturi mamici cu experienta si prieteni de nadejde si vei vedea ca lucrurile vor decurge firesc, iar bebelusul tau va ganguri fericit. Bayer s-a gandit sa iti rezolve una dintre cele mai delicate probleme: cea a baitei. Pielea celui mic are nevoie de ingrijire si atentie speciala, fiind foarte sensibila. Bepanthol Baby curata delicat pielea fina si catifelata a bebelusului si o apara in mod eficient.

Baitele devin o placere atat pentru tine cat si pentru micutul tau impreuna cu Bephantol Baby! De la nou-nascuti pana la copii de pana la 4 ani, acest gel de dus sustine bariera pielii datorita continutului de lipide fiziologice si dexpantenol. In plus, nu contine sapun sau detergent si poate fi aplicat fara grija atat pe corp, cat si pe pielea capului si in zona sensibila a scutecului!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri