NIVEA Soft se imbraca in haine noi cu ajutorul designerului spaniol Josep Font

Incepand cu luna aprilie, NIVEA Soft imbraca haine noi devenind astfel o adevarata declaratie de stil creata de Josep Font, designerul spaniol care a revolutionat moda. Noua infatisare a cremei NIVEA Soft se bazeaza in continuare pe formula sa pentru a oferi ingrijire si prospetime pentru fata, maini si corp.

Chiar si atunci cand este decorata cu imagini fantastice si culori indraznete, senzatia de prospetime vine din ceea ce se afla in ambalaj. NIVEA Soft este o crema hidratanta care se absoarbe rapid. Uleiul de jojoba face ca pielea sa fie mai neteda si catifelata, iar vitamina E protejeaza structura naturala a pielii si ii confera fermitate.

Josep Font a creat doua designuri fabuloase pentru ambalajele NIVEA. Primul model, „Estella“, a fost inspirat de sculptorul expresionist Frank Stella. Din mijlocul unui caleidoscop de forme si culori te priveste un personaj feminin fantastic. Al doilea model „Sea“ reprezinta o sirena care poarta un turban facut dintr-o stea de mare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Designeri cunoscuti in lumea intreaga creeaza, in fiecare an, pentru ambalajul NIVEA Soft o imagine artistica noua. Anul acesta, Josep Font a creat designuri speciale, cu o nota artistica deosebita din lumea couture. Stilul lui este diferit si neconventional. Moda lui imbina poezia si stilul baroc cu caracterul jucaus al femeii. Staruri ca Lady Gaga ii adora creatiile couture. Si totusi, vedeta podiumului este o persoana cu picioarele pe pamant, poarta hanorace in loc de camasi pretentioase si are o idee foarte clara despre ceea ce ii place: “Pentru mine, ideea de sexy are legatura cu personalitatea, cu senzualitatea…”, declara designerul.

Este o filosofie care coincide perfect cu NIVEA Soft, pentru ca aceasta crema hidratanta face ca stralucirea tenului sa vina din interior. Pielea devine proaspata si catifelata si are acea stralucire care te face sa arati irezistibil.

Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România

Preturi:
50 ml – 8,03 RON
200 ml – 18,76 RON


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri