Este Martie din nou si, ca in fiecare an, vei fi coplesita de cadouri. Intre noi fie vorba insa, trebuie sa recunoastem ca deseori Martisoarele, chiar și cele mai costisitoare dintre ele, nu se potrivesc gusturilor noastre, desi ne sunt oferite cu cele mai bune intentii.

Pentru a estompa din dezamagirea cadourilor neinspirate, ce-ar fi daca de anul acesta instaurezi o noua regula si de Ziua Ta iti cumperi singura Martisorul dorit? Si ce cadou mai potrivit dupa agitatia inceputului de an, daca nu mai mult timp liber pentru tine, pentru relaxare si rasfat?
Beko te sustine neconditionat si iti propune ca si aliat noua masina de spalat vase DFN6511. Dotata cu functia de afisare a timpului de spalare ramas si cu programul de pornire cu intarziere pina la 24 de ore, Beko DFN6511 te ajuta sa-ti prelungesti micile tale momente de relaxare si sa te ocupi in acelasi timp de activitatile gospodaresti neplacute, chiar si cand nu esti acasa.
In plus, masina de spalat vase Beko DFN6511 dispune si de functia Watersafe, de siguranta impotriva inundatiilor, pentru ca tu sa stai fara griji chiar si atunci cand cosmeticiana te tine mai mult de vorba sau sedinta de cumparaturi se prelungeste... fara sa vrei, desigur.
Dupa o luna Martie atat de reusita, cu siguranta vei imbratisa regula si in celelalte luni.
Astfel, cu Beko poate fi Martisor tot anul!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Alte functii
Mai mult decat atat, masina de spalat vase Beko DFN6511 este un produs de clasa energetica A, cu un consum redus de electricitate pentru ca tu sa ramai in continuare eco.

Masina de spalat vase Beko DFN6511

Caracteristici:
Control electronic
Capacitate: 12 seturi
Opțiune half-load
Eficienta energetica A
Eficienta spalare A
Eficienta uscare B
Filtru metal
Consum apa / ciclu spalare 13 L
Consum energetic / ciclu de spalare 1,05kWh
Programare pornire cu intarziere 1-24 h
Timp spalare 20 - 155 min
Afișare timp de spalare ramas
Programe spalare:
Ouick & Clean
Super Mini 20’
Mini 30’
Eco 50°C
Intensiv 70°C
Sistem siguranta impotriva inundatiilor WATERSAFE
Indicator lipsa sare
Indicator clatire suplimentara
Key lock
Dimensiuni (HxLxA) 85x59.8x57 cm
Pret: 1300 RON (include TVA)

Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri