Prima serie DallesGo se apropie de final! Peste 50 de cursanti s-au inscris la cursurile STILISM & TENDINTE IN MODA, DESIGN DE INTERIOR SI MAKE-UP!

STILISM & TENDINTE IN MODA – Stilistul MARIAN PALIE si prof. IOANA AVRAM vor sustine in continuare cele trei module de curs, destinate celor care isi doresc sa isi inceapa cariera de stilist de fashion sau celor care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimenare. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil.

FOTOGRAFIE DE MODA– Unul dintre cei mai apreciati fotografi de moda de la noi, IONUT STAICU, a reunit o echipa de profesionisti in domeniu: MIHAI MUSCELEANU (care pune la dispozitie aparatura foto de ultima ora) si OANA VASILACHE, fashion editor la revista Glamour. Impreuna vor simula realizarea de editoriale de moda si iti vor dezvalui detaliile legate de apratele folosite, lumina, scenografie, styling etc.

MAKE-UP – Oricine are aptitudini artistice, iar noi iti garantam ca poti invata, mai repede decat crezi, cum sa pui in evidenta ceea ce avantajeaza o fata sau cum sa estompezi partile mai putin flatante. ALINA BRAILESCU, cu o cariera indelungata si spectaculoasa in domeniu, alaturi de partenerul nostru SEPHORA, te vor ajuta sa iti insusesti arta machiajului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

DESIGN INTERIOR – Arh. GIUSEPPE LABIANCA, florentin si pasionat de arte, carismatic si profesor hipnotizant, va sustine aceasta serie de cursuri dedicate designul interior. Vei avea ocazia sa pui in practica reguli universale, vei avea ocazia sa incalci reguli, vei fi incurajat sa fii tu. Pe langa workshop-urile “how to” vei invata despre culori, materiale, texturi, etc

PUBLIC RELATIONS – Cu o experienta de 15 ani in comunicare, atat in domeniul relatiilor publice cat si al publicitatii, membru al Public Relations Society of America din 2003, SORANA SAVU (PREMIUM PR) iti va deschide un nou drum in arta comunicarii. Vei gasi raspunsul la intrebarile despre cum poti comunica exact ceea ce ai de spus, si vei participa la workshop-uri in care vei pune in practica cele invatate (se vor organiza dezbateri pe studii de caz).
BEAUTY – Industria frumusetii este una dintre cele mai vechi industrii cu profit. Ce este beauty? Ce inseamna? Descopera trucurile ingrijirii personale, invata despre tendinte in frumusete si afla de la ALICE BURSUC, Beauty&Grooming Director pentru Liberis Publication, cum arata lumea unui redactor de frumusete.

CAND?
Cursurile se tin de luni pana vineri after work.
Cursurile vor incepe din 21 martie.
Un modul are 12 saptamani.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri