Pentru o frumusete naturala, rasfatati tenul cu cea mai eficienta combinatie de ingrediente anti-imbatranire

Gama Skin Repair se adreseaza tenului matur si cuprinde un program avansat cu actiune anti-imbatranire si fermitate, bazat pe o expertiza clinica si o cunoastere in profunzime a puterii naturii.

Noua gama de produse anti-imbatranire ajuta la restabilirea elasticitatii pielii si la reducerea ridurilor profunde datorita asocierii de ingrediente de ultima generatie in cosmetologie.

Noua Gama de la Elmiplant netezeste ridurile profunde cu caviar, bogat in peptide si aminoacizi, ce regenereaza pielea din interior. Reda pielii elasticitatea si fermitatea cu ceramide, un ingredient natu­ral care activeaza regenerarea celulara.

Sistemul de ingrijire Skin Repair contine 3 produse pentru rezultate maxime in cel mai scurt timp: Crema de zi cu SPF 15, Crema de noapte si Crema pentru ochi.

Noua crema de zi cu SPF 15 si noua crema de noapte Skin Repair sunt imbogatite cu caviar, ingredient bogat in nutrienti valorosi, ce stimuleaza metabolismul celular, regenerand pielea din interior.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Ceramidele corecteaza si repara stratul lipidic protector, ajutand la refacerea elasticitatii si fermitatii pielii. Formula cremei de zi este imbogatita cu SPF 15 ce protejeaza eficient pielea de radiatiile UVA/ UVB si ajuta la prevenirea ridurilor si a pigmentarii. In numai 4 saptamani, profunzimea ridurilor este vizibil diminuata cu pana la 42%, iar suprafata ridurilor scade cu pana la 66%, astfel pielea redevine luminoasa si are aspect intinerit, iar elasticitatea sa este semnifi­cativ imbunatatita.

(Eficacitate demonstrata prin evaluare instrumentala si auto-evaluare pe 22 femei cu varste cuprinse intre 45-55 ani, timp de 4 saptamani.)

NOU! Ambalaj modern, „airless“, cu apli­care unidoza, pentru evitarea contaminarii microbiene a cremei pe timpul utilizarii ei

50 ml - pret recomandat 26,5 lei pentru crema de zi cu SPF 15 si pentru crema de noapte Skin Repair

Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Apivita România a marcat un nou început

Crema pentru ochi anti-imbatranire si fermitate, 15 ml.

Datorita structurii sale delicate, conturul ochilor este cea mai vulnerabila zona a fetei, marcata de aparitia ridurilor si pierderea elasticitatii. Bogat in peptide si aminoacizi, caviarul stimuleaza sinteza de colagen din piele, netezind ridurile adanci. Ceramidele ac­tiveaza regenerarea celulara, mentinand pielea hidratata si elastica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri