Floria.ro împlinește 8 ani de la momentul în care a început să coloreze cu flori zilele fiecărei persoane căreia îi sunt livrate buchete și aranjamente prin intermediul echipei sale.

Floria.ro împlinește 8 ani de la momentul în care a început să coloreze cu flori zilele fiecărei persoane căreia îi sunt livrate buchete și aranjamente prin intermediul echipei sale. În 8 ani, Floria a livrat peste 130.000 buchete către destinatari din întreaga țară, dar și în destinații îndepărtate din lume, precum Hong Kong, Manila, Puerto Rico, Tokyo sau Dubai.

Buchetele si aranjamentele de flori pot fi comandate online cu livrare oriunde în România în 2 ore de la finalizarea comenzii, iar fiecare livrare este transformată într-o experiență memorabilă. Florile ajung la destinație proaspete, parfumate și sunt dăruite direct în mână destinatarului de către un curier agreat de Floria.

În fiecare zi, echipa Floria este martora exprimării sentimentelor prin intermediul florilor. Sunt întâlnite frecvent mesajele emoționante, versuri ce se întind pe câteva pagini, case umplute cu flori, buchetele uriașe cu sute de trandafiri sau cererile în căsătorie printre flori. Aceste comenzi inedite rămân nu doar în amintirea destinatarului și expeditorului, ci și în cea a echipei Floria.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

8 ani, 8 culori       

Cei 8 ani de experiență în floristică sunt reprezentați de Floria prin 8 culori populare ale florilor – roșu, roz, galben, verde, alb, violet, portocaliu, albastru – folosite pentru a crea colecții speciale aniversare, ce se bucură de reducere 8% în fiecare zi din perioada 10 iulie -18 iulie.

Buchetele propuse de floriștii Floria în cadrul #Floria8Ani #ColorBlock sunt un manifest pentru folosirea culorilor accent în buchete, nota distinctivă a buchetelor Floria de-a lungul anilor. În plus, culoare este ceea ce florile aduc în casa fiecăruia dintre noi, alaturi de bucurie și optimism.

Ziua Floria este sărbătorită pe data de 18 iulie, zi în care reducerea de 8% va fi disponibilă pentru orice buchet sau aranjament de pe site.

Despre Floria

Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

Floria.ro conduce în topul vânzărilor online de flori, împlinind anul acesta 8 ani de existență. Floria.ro a câștigat de șase ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.

Rețeaua de florării Floria cuprinde 4 florării în București, în Piața Dorobanți, bd. Ion Câmpineanu, Afi Cotroceni și Băneasa Shopping City, precum și o florărie în Otopeni și una în Ploiești.

Grupul Floria operează florăria online Floria.ro, rețeaua de florării Florariile Floria, precum și divizia Floria Projects. Divizia offline a Grupului demarează, pe lângă operarea florăriilor și gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice și în zona de vânzări engros.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri