Floria.ro a lansat o colecție specială, de Flori în Cutie, care îmbină delicatețea florilor alese cu un suport special, luxos, cu care vei reuși să impresionezi.

Indiferent dacă alegi Flori în Cutie pentru un cadou sau pentru a-ți înveseli biroul, aranjamentele Floria.ro sunt perfecte pentru a-ți face ziua mai frumoasă.

Designerii florali au pus accentul pentru această colecție pe culori pastelate, multe nuanțe de roz, galben. Acestea se combină spectaculos cu accente de mov, fucsia, galben electric sau verde crud dat de flori precum anemone, hortensii, frezii, gențiane, crizanteme sau solidago. Nu lipsesc nici elementele decorative spectaculoase, cum ar fi eucaliptul, care întregesc aranjamentul și-I dau personalitate.

De asemenea, au fost create și câteva aranjamente monoflorale și monocrome, care au la baza trandafiri roșii, roz sau minirosa. Acestea, combinate cu cutii negre, sunt preferate pentru aniversările îndrăgostiților.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

“Designerii noștri au creat aceste noi aranjamente pentru a veni în întâmpinarea clienților care își doreau un cadou deosebit. Datorită felului în care sunt create aranjamentele, acestea își păstrează prospețimea pentru mai mult timp, cutia fiind în același timp un accent decorativ plăcut. Cele mai cerute aranjamente sunt cele cu trandafiri și flori prețioase, precum orhidee, anemone sau hortensii”, a precizat Marina Popescu, director general Floria.ro.

Indiferent de combinația florală aleasă, Floria.ro asigură livrarea aranjamentelor în două ore de la efectuarea comenzii, indiferent de localitatea din România.  

Întreaga colecție “Flori în cutie” este disponibilă aici: https://floria.ro/flori-in-cutie/

Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Despre Floria

Floria.ro conduce în topul vânzărilor online de flori, împlinind anul acesta 8 ani de existență. Floria.ro a câștigat de cinci ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri