Zilele însorite s-au întors! Gândul îți zboară inevitabil la vacanțe și la mici escapade la mare.

Pentru ca experiența să fie desăvârșită, adaugă la toate acestea o senzație de confort și revigorare cu gelul de curățare pentru păr și corp, pe bază de Aloe Vera, de la Dr. Organic.

Acesta îți va calma și răsfăța pielea proaspăt expusă la soare. În plus, grație proprietăților sale versatile, este ideal de luat în vacanță. Tot acum este momentul să acorzi mai multă atenție și felului în care îngrijești axilele, pentru a te simți mereu fresh și protejată.

Inspirat de beneficiile miraculoase ale plantei Aloe Vera asupra pielii, Dr. Organic a creat două produse ideale pentru îngrijirea pielii și protecția axilei. Este vorba de un gel de duș cu Aloe Vera organică pentru păr și corp și un deodorant delicat, dar extrem de eficient.

Iată de ce produsele Dr. Organic oferă o îngrijire ideală:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Lavazza creează o rețetă inedită de coffeetail pentru sezonul cald

Gel curățare păr și corp, cu Aloe Vera

Este un produs revigorant, liniștitor, pe bază de Aloe Vera organică, ce ajută la calmarea și refacerea pielii uscate și sensibile. Acest gel bioactiv curăță instantaneu, lăsând în urmă o senzație de piele sănătoasă, moale și restructurată. Are un parfum natural și proaspăt. Poate fi folosit cu succes și pentru spălarea părului, oferindu-i acestuia hidratare și catifelare.

Deodorant cu Aloe Vera

Un roll-on cremă lichid antibacterian, ideal pentru cea mai sensibilă piele, creat pe bază de Aloe Vera organică certificată, ulei de floarea soarelui, mușchi islandez și vitamina E. Proprietățile calmante ale plantei Aloe Vera oferă protecție de durată, delicată cu pielea. Nu conține aditivi chimici dăunători.

Dr. Organic transpune cu succes beneficiile plantelor în produsele sale, creând formule organice, fără compuși chimici dăunători (precum parabeni, SLS, ftalați, Polyethylene Glycol etc.), prietenoase cu pielea și mediul înconjurător. Acestea sunt disponibile în farmaciile Sensiblu.

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Mai multe informații despre produsele Dr. Organic găsiți pe www.dr-organic.ro și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/DrOrganicRomania/

Foto homepage:  Riccardo Bresciani/ Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri