13 Iunie 2018 publicat în Noutati 2 share-uri

OuiMehNon, un brand nou pe piata romaneasca de moda, lanseaza Emotions, o colectie urbana, diferita, cool.

Comunicat de presa

„OuiMehNon aduce in prim plan tinute de designer produse in serii mici, astfel incat clientele sa se bucure atat de tinute originale care se vand in sistem „limited edition” cat si de servicii de livrare rapida. OuiMehNon isi propune ca fiecare colectie pe care o va lansa sa aiba o identitate diferita de colectiile anterioare si sa exprime intotdeauna un stil diferit” spune Roxana Andras, Fondator OuiMehNon.

Colectia „Emotions” aduce un look contemporan – piese cu croiuri moderne, structurate, cu detalii precum mansete supradimensionate, pliseuri sau decupaje neasteptate. Pe langa piesele negre, cu un impact puternic, in colectia Emotions vei gasi si un print cu buline colorate pe fundal negru – un imprimeu creat special pentru brandul OuiMehNon.

Vedetele colectiei sunt salopetele, care vin in diverse modele, de la salopeta imprimata cu top decupat la spate si guler inalt, la cea tip bustiera cu pantaloni largi sau salopeta midi negra, cu guler inalt, inchis la spate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Colectia cuprinde si rochii lejere, usor de accesorizat, camasi si jachete cu print unic, in aceeasi linie indrazneata, unica.

Tinutele OuiMehNon pot fi purtate in diverse momente ale zilei – piesele casual sunt perfecte pentru weekenduri relaxate sau vacante, iar rochiile au un croi ce se potriveste si pentru birou (pentru ca tinutele office nu trebuie sa fie plictisitoare!), si pentru o seara petrecuta in oras.

Colectia Emotions de la Oui Meh Non este deja disponibila online, pe www.ouimehnon.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri