Calitatea, linistea, siguranta si arhitectura urbana definesc Avalon Estate, proiectul rezidential care isi propune sa ofere o experienta unica de locuire in zona de nord a Bucurestiului.

Comunicat de presa

Proiectul, dezvoltat de investitorul si dezvoltatorul imobiliar regional Prime Kapital, imbina armonios design-ul urban intr-un spatiu cu volume de trafic reduse si zone verzi private şi comune, creând o adevarata comunitate pentru rezidenti.

“Avalon Estate este mai mult decât un proiect imobiliar, este un concept unic de locuire, ce are la baza ideea de comunitate cu acces controlat. Ne-am dorit ca viitorii membrii ai comunitatii sa se bucure de standarde ridicate de locuire in ceea ce priveste calitatea constructiei si a spatiilor comune. Fiecare locuinta inglobeaza o filozofie a design-ului cu accent pe detalii si durabilitate”, a declarat Maggie Kitshoff, Director Proiecte Rezidentiale, Prime Kapital.

Avalon Estate – o comunitate cu un design urban inovator

Avalon Estate va reuni un mix de locuinte: vile, townhouse-uri si apartamente realizate in stiluri si compartimentari diferite. Complexul rezidential se va intinde pe 8,1 hectare si va avea la finalizare aproape 800 de locuinte, realizate in linie cu o filosofie unica de design structural. Astfel, acestea vor beneficia de spatii generoase si ferestre mari cu scopul de a facilita circulatia optima a aerului si luminii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Conceptul include, de asemenea, spatii exterioare / gradini pentru toate tipurile de unitati, ceea ce inseamna ca vilele vor avea zone exterioare in fata si spate, townhouse-urile au gradini frontale si terase private generoase, iar apartamentele dispun de logii sau terase si gradini.

Realizat de echipa biroului de arhitectura ADN, conceptul arhitectural al Avalon Estate are la baza o abordare prin care interiorul comunica cu partea exterioara. Rezultatul este o experienta vizuala a unui spatiu armonios si integrat, ce reduce repetitia din punct de vedere al design-ului.

Spatii verzi generoase pentru un mediu relaxant

Proiectul va dispune de spatii verzi vaste pentru a oferi membrilor comunitatii Avalon Estate posibilitati de petrecere a timpului in aer liber. Peste 2 hectare de teren vor fi acoperite de zone verzi, dintre care si un parc central care va avea piste de bicicleta, zone de promenada si spatii de joaca pentru copii. De asemenea, rezidentii vor avea acces si la zona lacului Pipera, care va fi integrat in parcul central si care va incuraja petrecerea timpului afara.

Avalon Estate va beneficia, totodata, de o infrastructura verde ce permite controlul apei de ploaie intr-un mod sustenabil. Structura peisagistica faciliteaza colectarea apei de ploaie si purificarea biologica printr-un sistem integrat de recoltare, inainte de a fi trimisa inapoi in lac.

Circulatia masinilor este redusa la minimum in cadrul Avalon Estate pentru a asigura un mediu de locuire cât mai aerisit. Trafic redus al autovehiculelor, parcarile subterane si numeroasele spatii verzi sunt, astfel, definitorii pentru ansamblul de locuinte.

Servicii si facilitati variate in cel mai nou ansamblu rezidential din Bucuresti

Calitatea si atentia la detalii depasesc locuintele Avalon Estate si se reunesc in zona de servicii si facilitati. Proiectul este completat de The Club – un spatiu ce va dispune de un restaurant, un bar, un salon privat, piscina exterioara de dimensiuni mari. Facilitatile clubului vor include si studiouri moderne, proiectate si echipate pentru scopuri variate.

Accesul in cadrul comunitatii va fi asigurat printr-o poarta principala de intrare, care va include o cladire administrativa ce asigura comunicarea deschisa intre rezidenti si managementul proprietatii. Complexul de locuinte va fi completat, in ultima parte a proiectului, de o zona de retail care va include spatii comerciale integrate, axate pe furnizarea de servicii complementare locuitorilor, precum si o gradinita privata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri