Kaufland lanseaza o noua gama de produse de ingrijire personala, marca proprie, care promoveaza unicitatea si frumusetea trasaturilor umane. Unicitatea este, de fapt, perfectiune.

Comunicat de presa

Kaufland lanseaza o noua gama de produse de ingrijire personala, marca proprie, care promoveaza unicitatea si frumusetea trasaturilor umane. Linia de produse se numeste bevola, include peste 80 de produse si acopera nevoile de ingrijire ale intregii familii.

Create pentru ritualurile de ingrijire a tenului, parului si a corpului, si pana la igiena dentara, produsele bevola sunt de o calitate superioara, la preturi accesibile si sunt disponibile la vanzare exclusiv in magazinele Kaufland din toata tara.

Don’t care. With care.

Noua gama de produse sustine frumusetea, in toate formele ei, si faptul ca aceasta este conferita de unicitate, nu de perfectiune.

Cu mesajul „Iubeste-te. ingrijeste-te”, campania de lansare bevola are ca scop evidentierea puterii conferite de individualitatea si particularitatea trasaturilor umane, fie ca vorbim despre pistrui, strungareata sau alunite.

„bevola este mai mult decat o linie de produse; este un manifest al frumusetii naturale, al diversitatii, al ingrijirii pana in cele mai mici detalii. Ne dorim ca toti clientii nostri sa beneficieze de produse de o calitate superioara, la un pret corect si sa celebreze alaturi de noi trasaturile care le confera unicitate. Cu bevola, oamenii isi scriu propriile povesti, ei hotarasc cine sunt si in ce consta sarmul lor”, a declarat Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs Kaufland Romania.

Sortimentul bevola

Linia pentru femei cuprinde o varietate de produse potrivite diferitelor tipuri de piele: geluri de dus, creme de fata sau de maini, sampoane, lotiuni pentru corp sau servetele demachiante si multe altele, cu extracte ce asigura ingrijire si rasfat, precum ulei de jojoba, ulei de avocado sau ulei de argan de inalta calitate, dar si variante cu aloe vera pentru pielea sensibila.

Linia destinata barbatilor cuprinde geluri de dus, produse de ingrijire pentru fata si corp concepute special pentru pielea barbatilor si nevoile lor de ingrijire.

bevola ofera produse si pentru adolescenti, precum gel de dus, sampon 2 in 1 sau pasta de dinti.

Parintii vor gasi tot ce au nevoie pentru ingrijirea speciala a pielii sensibile a bebelusilor, in linia bevola BABY: crema pentru combaterea iritatiilor cauzate de scutec, gel de dus, ulei de corp sau servetele umede. Aceste produse de ingrijire contin uleiuri de migdale, de jojoba sau extract de musetel, pentru un efect calmant.

Toate produsele bevola sunt testate dermatologic, in institute independente, pentru o compatibilitate excelenta cu pielea si siguranta deplina.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri