Activia Mango Cereale este o inovație care completează gama Cereale Integrale, oferind opțiuni iubitorilor de fructe exotice și nu numai.

Comunicat de presă

Un stil de viață echilibrat reprezintă o adevărată provocare, mai ales în zilele foarte încărcate, atunci când nu ai timpul necesar pentru o masă hrănitoare. Însă, uneori este chiar simplu să ai grijă de tine cu o gustare delicioasă, care te ajută să te menții în formă și să câștigi energia de care ai nevoie. Activia este opţiunea potrivită pentru gustarea dintre mese și prezintă un nou sortiment dedicat tuturor femeilor care au grijă de stilul lor de viață: Activia Mango Cereale.

Odată cu lansarea produsului, noua campanie „Răspunde-i cu o gustare hrănitoare!” continuă misiunea brandului Activia, aceea de a încuraja femeile să aibă grijă de starea de bine digestivă, în fiecare zi.

De cele mai multe ori, între mese, burtica ne dă semne că are nevoie de o gustare. Pentru aceste momente, iaurturile Activia Cereale Integrale sunt o alegere inspirată, fiind mixul hrănitor format din iaurt cremos, cereale și fructe, pentru orice gust.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Cand copilul este nepoliticos sau lipsit de respect – sfaturi pentru parinti Herbalife Nutrition lansează Phyto Complete, un nou produs pentru controlul greutății

Activia Mango Cereale este o inovație care completează gama Cereale Integrale, oferind opțiuni iubitorilor de fructe exotice și nu numai. Produsul îmbină textura cremoasă a iaurtului, suculența fructului de mango și cerealele crocante, toate într-un singur mix, gata preparat.

Fructul de mango conţine o serie de vitamine, dar şi antioxidanţi, substanţe benefice pentru organismul uman, iar la baza iaurtului Activia se află fermentul Bifidus ActiRegularis. De asemenea, iaurtul conține bacterii lactice vii, care îmbunătățesc digestia lactozei din produs, la persoanele care au dificultăți în a digera lactoza și calciul, ceea ce contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive.

Dacă deja ești mult mai atentă la silueta ta pentru că vrei să fii în formă în sezonul cald, noul sortiment Activia poate completa perfect meniul tău zilnic. Activia Mango Cereale este ideal pentru orice moment în care vrei să îți încarci bateriile și să savurezi o gustare pe placul tău.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Din gama Activia Cereale Integrale fac parte și Activia cu Musli și Piersici, Activia cu Nuci și Ovăz, Activia cu Musli, Activia Multicereale, Activia Musli și Căpșuni.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri