Brutariile PAUL lanseaza un nou concept in Romania: PAUL Bistro

Lantul de brutarii PAUL redefineste arta bucatariei frantuzesti si se transforma din brutarie in bistro: PAUL Bistro.

Comunicat de presa

Lantul de brutarii PAUL redefineste arta bucatariei frantuzesti si se transforma din brutarie in bistro: PAUL Bistro. Astfel, la PAUL Universitate, din Bucuresti, clientii se pot bucura de o noua experienta à la française, cu produse potrivite pentru orice moment al zilei. Totodata, pentru prima data intr-o locatie a lantului, clientii vor fi intampinati aici de o echipa de ospatari.

Pe langa produsele clasice cu care ne-a obisnuit – precum Tartelette Framboises, Éclairs Chocolat sau sandwich-urile Dieppois si Tomates Mozzarella – in Bistro au aparut preparate noi, cum ar fi pulpa de rata – Confit de canard, file-ul de cod – Cabillaud Royal de Méditerranée, sau obrajori de vita - Pièces de Bœuf, care alaturi de un pahar de vin frantuzesc suna cel mai bine.

„PAUL Bistro este un concept inedit, prin care ne-am propus sa le oferim celor care ne trec pragul o experienta autentic frantuzeasca, intr-o atmosfera relaxata si eleganta. Transformarea brutariei de la Universitate a venit ca un pas firesc in dezvoltarea noastra, pentru ca ne dorim sa aducem in Romania acel joie de vivre pentru care sunt renumiti francezii”, a spus Ovidiu Albu, Director General, Paul Romania.

Multumita conceptului de Bistro, clientii vor avea parte de o experienta complet noua, intr-o atmosfera boema, marca PAUL.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Brutariile PAUL lanseaza un nou concept in Romania: PAUL Bistro.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.