Lantul de brutarii PAUL redefineste arta bucatariei frantuzesti si se transforma din brutarie in bistro: PAUL Bistro.

Comunicat de presa

Lantul de brutarii PAUL redefineste arta bucatariei frantuzesti si se transforma din brutarie in bistro: PAUL Bistro. Astfel, la PAUL Universitate, din Bucuresti, clientii se pot bucura de o noua experienta à la française, cu produse potrivite pentru orice moment al zilei. Totodata, pentru prima data intr-o locatie a lantului, clientii vor fi intampinati aici de o echipa de ospatari.

Pe langa produsele clasice cu care ne-a obisnuit – precum Tartelette Framboises, Éclairs Chocolat sau sandwich-urile Dieppois si Tomates Mozzarella – in Bistro au aparut preparate noi, cum ar fi pulpa de rata – Confit de canard, file-ul de cod – Cabillaud Royal de Méditerranée, sau obrajori de vita - Pièces de Bœuf, care alaturi de un pahar de vin frantuzesc suna cel mai bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

„PAUL Bistro este un concept inedit, prin care ne-am propus sa le oferim celor care ne trec pragul o experienta autentic frantuzeasca, intr-o atmosfera relaxata si eleganta. Transformarea brutariei de la Universitate a venit ca un pas firesc in dezvoltarea noastra, pentru ca ne dorim sa aducem in Romania acel joie de vivre pentru care sunt renumiti francezii”, a spus Ovidiu Albu, Director General, Paul Romania.

Multumita conceptului de Bistro, clientii vor avea parte de o experienta complet noua, intr-o atmosfera boema, marca PAUL.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri