Bucataria sud-americana, mancarea libaneza si sandwich-urile cu ingrediente proaspete vor defini tendintele culinare ale anului 2018, potrivit foodpanda.ro.

Comunicat de presa

Bucataria sud-americana, mancarea libaneza si sandwich-urile cu ingrediente proaspete vor defini tendintele culinare ale anului 2018, potrivit foodpanda.ro, cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania.

„Urmarim cu atentie preferintele romanilor in ceea ce priveste bucatariile internationale. Dupa ce, in ultimul an, am fost suprinsi de cresterea apetitului romanilor pentru mancarea libaneza, o alta tendinta pe care o constatam la clientii nostri este aceea de a comanda mancare proaspata, sandwich-uri cu ingrediente cat mai fresh. Anul acesta, ne asteptam ca preparatele din bucataria sud-americana, precum burrito, chili con carne sau tortilla, sa aiba cea mai puternica urcare in topul preferintelor culinare, fiind o bucatarie raspandita si apreciata la nivel mondial.”, declara Radu Balaceanu, Country Manager Foodpanda Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Conform estimarilor foodpanda, cele mai multe restaurante care vor fi listate pe platforma in 2018 vor avea specific italian, urmate de cele cu preparate din bucataria americana (burgeri & coaste) si chinezeasca. Clasamentul este completat de restaurante cu mancare traditionala romaneasca si de cele cu bucatarie sud-americana, in crestere considerabila fata de anii anteriori.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri