De Valentine’s Day, cuplurile din intreaga lume isi sarbatoresc dragostea si ofera cadouri simbolice in semn de apreciere si loialitate.

Pentru a uimi si a aduce bucurie pe chipurile femeilor in aceasta zi speciala, Floria lanseaza cea mai mare colectie de flori si aranjamente florale. Toata iubirea pentru persoana draga se potriveste perfect cu un buchet de flori de Sfantul Valentin, special creat de floristii Floria.

Colectia de flori de Valentine’s Day a Floria.ro cuprinde peste 60 de buchete si aranjamente diafane, formate predominant din trandafiri, floarea care exprima dragostea indiferent de culoare. Printre cele mai simbolice culori folosite de designerii Floria se numara rosu intens, fuchsia, oranj, alaturi de insertii delicate de lila, crem si roz pudra.

Propunerile clasice pentru aceasta perioada sunt aranjamentele de flori in forma de inima, dar si buchetele supradimensionate de trandafiri. Acestea se pastreaza in colectie, fiind alegerile ideale pentru aceia care doresc sa suprinda cu un cadou floral de Ziua Indragostitilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Cadouri romantice de Valentine’s Day

Colectia de cadouri si flori pentru acest an cuprinde combinatii inspirate si asortate de flori si delicii culinare, flori si parfum, flori si sampanie sau flori si scrisori de dragoste. Romantice si speciale, aceste cadouri sunt personalizate in functie de preferintele oricarei femei. Oferite intr-un cadru intim si festiv, aceste cadouri vor aduce fericire si vor amplifica dragostea din orice cuplu.

Selectia de cadouri speciale cu flori pentru Valentine’s Day din colectia Floria.ro este disponibila pe https://floria.ro/flori-cadouri-speciale/ si poate fi livrata in toata tara, in doua ore de la finalizarea comenzii.

** Depre Floria

Grupul Floria opereaza floraria online Floria.ro, reteaua de florarii Floria In Strada, precum si divizia Floria la Evenimente. Divizia offline a Grupului demareaza, pe langa operarea florariilor si gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice si in zona de vanzari engros.

Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

Floria.ro, afacerea care conduce in topul vanzarilor online de flori, implineste anul acesta 7ani de existenta. Floria.ro a castigat de sase ori titlul “Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015, 2016 si 2017) si din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri