Ne apropiem cu pasi repezi de Valentine’s Day, una dintre cele mai asteptate sarbatori din an pentru indragostiti. Pe data de 14 februarie, cupluri din intreaga lume sarbatoresc dragostea, Sfantul Valentin fiind patronul indragostitilor.

Comunicate de presa

Pentru a celebra cum se cuvine aceasta ocazie, trebuie sa ne pregatim din timp; fie ca e vorba de un weekend romantic, o cina mai speciala sau chiar o escapada in afara orasului. Lenjeria intima joaca un rol foarte important in aceasta poveste. SevenSins.ro le ajuta pe doamne si domnisoare in acest sens, print-o noua serie de articole de lenjerie intima de culoare rosie.

Rosul, o culoare indrazneata si seducatoare

Rosul a fost dintotdeauna una dintre cele mai elegante si epatante culori, precum si un simbol al iubirii. Lenjeria intima rosie are un aer aparte, fiind aleasa de obicei de femei increzatoare, cu o personalitate puternica. Articolele de acest tip fac parte din arsenalul pentru Ziua Indragostitilor si sunt o incantare pentru privire. Colectia de pe SevenSins.ro destinata acestei sarbatori cuprinde o serie de seturi provocatoare, chemise-uri si body-uri de culoare rosie, foarte atractive din punct de vedere vizual si cu design-uri moderne. Seturile pot fi purtate si zi de zi pe sub haine, camasile de noapte sunt confortabile si practice, iar body-urile evidentiaza foarte bine formele corpului si se potrivesc oricarui tip de silueta. Pentru a crea o impresie „wow”, sunt recomandate corsetele rosii, piese deosebite datorita extravagantei lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

Materiale elegante si design-uri interesante

In ceea ce priveste materialele, de Valentine’s Day merita sa le alegem pe cele mai feminine si mai elegante, iar dantela si tulul se numara printre acestea. Dantela este unul dintre materialele „traditionale” la capitolul lenjerie intima, iar in combinatie cu tuluri fine asortate, aceasta creeaza un efect special. In cazul noilor piese de lenjerie intima rosie de la SevenSins, dantela este predominanta, produsele fiind fie confectionate aproape integral din dantela cu modele florale, fie accesorizate pe alocuri cu accente dantelate fine.
Din punct de vedere al design-ului, in acest an s-a optat pentru croiuri moderne, majoritatea pieselor de lenjerie avand decupaje sexy sau fiind ornate cu benzi elastice in zona bustului. O noutate in acest sens o reprezinta faptul ca benzile elastice si decupajele au inceput sa fie folosite foarte mult si in cazul chemise-urilor si al body-urilor, nu doar la seturile provocatoare.

Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Piesele de lenjerie rosii cu ornamente extravagante dau un aer special purtatoarelor, precum si multa incredere de sine, deoarece pun in valoare femininatea si impresioneaza privirea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri