Cel mai des intalnit motiv de ingrijorare in randul parintilor este lipsa odihnei pentru cei mici, arata un studiu recent, care stipuleaza si ca 8 din 10 copii pana in trei ani se trezesc cel putin o data pe timpul noptii.

Intrebati de factorii pe care ii considera importanti pentru somnul bebelusilor, 85% dintre parinti* au apreciat ca scutecele sunt importante si extrem de importante in asigurarea unui somn de calitate pentru cei mici.

Pentru toti bebelusii care se trezesc in timpul noptii si pentru parintii care vor sa le asigure acestora un somn linistit, Pampers a creat scutece care pastreaza umezeala in interior, departe de pielea bebelusilor. Cele trei canale absorbante ajuta la distribuirea lichidului in mod uniform, evitand concentrarea acestuia intr-un singur loc, pentru pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii. Atat cei mici cat si parintii, se pot bucura acum de un somn linistit si odihnitor.

Este timpul ca toate grijile parintilor legate de somnul bebelusilor sa mearga la culcare. Spune si tu noapte buna, grijilor, bebelusii nostri dorm!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri