Cadouri scumpe poti gasi oriunde, insa un cadou de lux tine de unicitate si de intuirea corecta a dorintelor

MyMan a fost furnizor pentru multe companii din domeniul bancar, financiar, asigurari, auto, care aveau nevoie de cadouri corporate in perioada Sarbatorilor de Craciun si Paste.

Ideea afacerii i-a venit din experienta personala, surprinsa fiind de lipsa ofertelor din online-ul romanesc, la momentul respectiv foarte putin dezvoltat.

„Prin 2007, navigand prin magazinele din Romania, aveai impresia ca notiunea de "cadou" se reduce la tricouri, cani sau gadgeturi si articole «haioase»“, isi aminteste antreprenoarea care are o experienta de 11 ani in real-estate.

Planuri de viitor

Afacerea a crescut in timp datorita calitatii si originalitatii produselor, precum si conceptului de „gift concierges”. Iar cu aceste puncte importante echipa MyMan doreste sa mearga mai departe.

„Ne dorim ca fiecare client sa fie incantat de ceea ce a gasit la noi, asa ca eu si sora mea suntem un fel de ghizi in galeria produselor noastre, pentru a oferi toate informatiile necesare”, ne spune Elena Miu. In ceea ce priveste produsele, antreprenoarele planuiesc sa aduca in piata romaneasca sampanii premium si vinuri din crame romanesti de inalta calitate, recunoscute in lume si in Europa, dar mai putin in Romania.

Prin aceste produse, echipa MyMan doreste sa atraga in special consumatorii fini, dar si sa educe un public mai larg in aceasta directie.

Pe langa produse, la nenumarate cereri ale clientilor, echipa MyMan a creat unul din cele mai vizitate bloguri de idei de cadouri. Asa ca un alt plan important este actualizarea continua a editorialelor, pentru a pune accentul pe „gift concierge” si a ajuta clientii sa faca cele mai inspirate alegeri de cadouri de lux.

Mai multe imagini si video cu colectia expusa in cadrul Galeriei poti vedea si pe canalele oficiale MyMan de Youtube sau Facebook.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri