Cadouri scumpe poti gasi oriunde, insa un cadou de lux tine de unicitate si de intuirea corecta a dorintelor

Unele din cele mai scumpe produse sunt sahurile de lux, care pornesc de la 360 de lei, iar cel mai scump set ajunge la 19 950 lei, fiind un sah de colectie realizat din bronz si aur 24K.

„Oamenii cauta altceva. Noi incercam sa educam publicul prin aceste obiecte de colectie, care au background artistic sau istoric. Produsele au o poveste, transmit un mesaj. Oamenii s-au saturat de clasicele cadouri, vor sa surprinda sarbatoritul cu ceva inedit, si sa ii ofere cadou acel ceva care sa transmita un mesaj, sa aiba o istorie in spate si sa dainuie in timp”, povesteste Elena Miu.

De ce s-a deschis Galeria MyMan?

Un showroom fizic MyMan nu s-a aflat printre planurile de inceput ale fondatoarelor. Insa, acesta a inceput sa-si ceara drepturile de-a lungul timpului, fiind sustinut de vocea clientilor.

Alegerea locatiei a fost parterul unei vile, aproape de Foisorul de Foc, departe de agitatia centrelor comerciale, pentru ca totul sa fie mai intim.

„Fiind de 10 ani pe piata, am avut si un punct de ridicare a produselor MyMan, chiar in biroul nostru. Putem sa-l numim ‘mic showroom’, pentru ca aveam cateva produse expuse, iar clientii care veneau sa-si ia comenzile le admirau mereu. Tot ei ne-au indemnat in nenumarate randuri sa deschidem un loc fizic, pentru ca au nevoie de asta, ca sa poata interactiona atat cu noi, cat si cu colectia mai rapid”, povestesc fondatoarele.

Si asa au si facut. Iar azi, MyMan nu mai este doar un punct de ridicare, ci un showroom tip Galerie cu un aer vintage, pentru gusturi fine, unde poti admira mai multe produse, dintr-o gama mai variata fata de ceea ce gasesti pe site, aflam de la Elena Miu.

 „Nu am vrut doar un magazin de cadouri, ci un concept unic, o galerie cu produse de lux, unde clientul sa studieze atent si in liniste produsul dorit, sa-i inteleaga povestea. Astfel, poate intra mai repede in atmosfera magazinului, care ne dorim sa fie una usor istorica si artistica, la fel ca multe produse MyMan”, ne spune Corina Cristian.

Cum si cand a inceput povestea MyMan?

Magazinul online de cadouri pentru barbati, MyMan.ro, a fost deschis la finalul lui 2007 de antre­prenoarea Elena Miu, impreuna cu sora sa, Corina Cristian. Au inceput cu bauturi fine (whisky, cognac, sampanie premium), tra­bucuri din Republica Dominicana, brichete si pipe de lux.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri