Noile bijuterii impresionante, inspirate de Mickey Mouse, Minnie Mouse si alte personaje emblematice din universul Disney, aduc la viata o lume a magiei, incurajandu-le pe femei sa-si implineasca visurile.

Comunicat de presa

In aceasta toamna, lansam cu mandrie COLECTIA PANDORA DISNEY. Noile bijuterii impresionante, inspirate de Mickey Mouse, Minnie Mouse si alte personaje emblematice din universul Disney, aduc la viata o lume a magiei, incurajandu-le pe femei sa-si implineasca visurile.

In acest sezon, descopera magia in fiecare lucru pe care il faci si ai parte de veselie, bucurie si finaluri fericite cu noua colectie de bijuterii de la Disney – o varietate spectaculoasa de modele, perfecte pentru a fi combinate si potrivite dupa cum doresti.

Iti prezentam noile elemente miniaturale Disney pentru Medalioanele Plutitoare PANDORA care – alaturi de alte colectii Petite Memories – sunt acum disponibile pentru a fi achizitionate separat. Astfel, poti da frau liber imaginatiei, asortandu-le pentru a-ti reflecta stilul. Elementele miniaturale Disney din argint 925 – Portret stralucitor Mickey, Portret stralucitor Minnie si Sarutul lui Mickey & Mini – adauga un strop de magie tinutelor de fiecare zi, fiind impodobite cu cristale negre, pietre de zirconiu cubic transparent si rosu, precum si cu email rosu si negru aplicat manual.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

O alta noutate in acest sezon o reprezinta si Medalionul Plutitor Stralucitor PANDORA, realizat din argint 925, cu sticla din cristal safir si rama impodobita cu zirconiu cubic stralucitor, cu lant ajustabil. Raspandeste aceasta conexiune magica de la gat la incheietura mainii, adaugand pe bratara alte simboluri, precum talismanele Portret al lui Mickey si Portret al lui Minnie.

Noile bijuterii incantatoare PANDORA Disney au un design inovator si sunt atent create de maestri bijutieri, folosind materiale de cea mai inalta calitate, obtinute din surse etice. Ele pot fi combinate cu alte bijuterii PANDORA pentru a exprima sentimente minunate si povesti captivante prin styling-uri deosebite.

Descopera magia din interiorul tau si transpune-o in ce porti, transformand fiecare zi intr-una de vis.

#DOSeeTheMagic #DOPANDORA

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Descopera intreaga colectie in magazinele PANDORA si pe www.pandora.net.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri