Fantasia este gustarea delicioasa intr-o forma practica, cu doua compartimente separate, usor de combinat.

Comunicat de presa

Momentul tau de rasfat cum arata? E cremos, dulce, acrisor sau poate usor crocant? De acum, e asa cum ti-l doresti cu noile iaurturi Fantasia! Fantasia este gustarea delicioasa intr-o forma practica, cu doua compartimente separate, usor de combinat: iaurtul cremos intr-o parte si topping in cealalta, pentru momentele perfecte de rasfat. Ai la dispozitie trei variante de topping-uri: capsuni, fulgi de ciocolata cu lapte si orez crocant invelit in ciocolata, care se potrivesc oricarui moment al zilei.

Daca preferi gustarile cu fructe, sortimentul Fantasia cu capsuni, dulce acrisor, e exact ce trebuie.

Sau poate iti doresti un desert care sa te surprinda cu gusturi si texturi contrastante? Atunci iaurtul Fantasia cu topping de orez crocant in ciocolata e alegerea potrivita pentru tine. Micile bilute de orez crocant invelite in ciocolata vor completa perfect textura cremoasa a iaurtului si vei obtine un desert delicios si surprinzator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Iar daca visezi la ciocolata in fiecare moment al zilei, sortimentul Fantasia cu fulgi de ciocolata cu lapte e facut special pentru tine. Rasfata-ti papilele gustative cu gustul dulce al fulgilor de ciocolata si uita de toate grijile.
Iaurturile Fantasia completeaza gama de iaurturi de rasfat din portofoliul Danone, care mai include brandurile Danette si Cremosso. Noile sortimente sunt disponibile in trei variante de gramaj:

  • Fantasia capsuni 122g
  • Fantasia cu fulgi de ciocolata cu lapte110g
  • Fantasia cu orez crocant invelit in ciocolata 100g

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri