Astfel, pe 5 august 2017, o echipa de voluntari ai Bucuresti Mall impreuna cu Every Can Counts Romania au colectat 4 000 de doze pe o raza de 4 km, pe plaja din Mamaia, populata cu aproximativ 10 000 de oameni. Ca urmare a acestei actiuni, peste 800 de doze vor fi fost transformate intr-o opera de arta inedita care va fi expusa publicului larg in Bucuresti Mall.

Comunicat de presa

Incepand de pe 15 august 2017, puteti descoperi una dintre cele mai controversate legende din toate timpurile, materializata intr-un obiect de arta unic in Romania.

Prin imaginatie, inventivitate si multe eforturi, Bucuresti Mall Vitan a adus la viata celebra legenda, care va fi expusa incepand de luni, 15.08.2017, timp de doua saptamani, deasupra punctului de atractie al Mall-ului, fantana.

De data aceasta, fantana celor mai frumoase amintiri din Bucuresti devine locul unde o cantitate impresionanta de doze de aluminiu reciclate s-au transformat in Atlantida pierduta, prin magia unor artisti extrem de talentati.

Proiectul „Can Day by Bucuresti Mall – colectam pentru arta” a inceput din dorinta de a contribui la procesul de curatare a spatiilor publice si de reciclare, atat de benefic pentru fiecare dintre noi, printr-un parteneriat cu Every Can Counts Romania, program european dedicat reciclarii si colectarii dozelor din aluminiu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Leagăn pentru toată copilăria

Astfel, pe 5 august 2017, o echipa de voluntari ai Bucuresti Mall impreuna cu Every Can Counts Romania au colectat 4 000 de doze pe o raza de 4 km, pe plaja din Mamaia, populata cu aproximativ 10 000 de oameni. Ca urmare a acestei actiuni, peste 800 de doze vor fi fost transformate intr-o opera de arta inedita care va fi expusa publicului larg in Bucuresti Mall.

Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania, continua sa ofere vizitatorilor sai povesti pline de magie prin decorurile fantastice care prind viata in incinta mall-ului. in acest sezon, zona centrala a mall-ului se transforma in legendara Atlantidea, orasul scufundat care a incitat imaginatia artistilor, a cercetatorilor, a vanatorilor de comori sau pur si simplu a visatorilor. Mii de legende s-au tesut de-a lungul secolelor despre insula scufundata, despre cele patru rase ale locuitorilor, despre cat de avansata tehnologic era Atlantida, dar si despre comorile fabuloase pe care le-a gazduit si care au facut-o unul dintre cele mai vanate mistere din lume. Bucuresti Mall, primul centru comercial din Romania, transpune astfel povestea Atlantidei chiar in mijlocul orasului.

Despre Bucuresti Mall:

Bucuresti Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, deschis in septembrie 1999. inca de la lansare, Bucuresti Mall a redefinit experientele urbane ale publicului si a deschis noi drumuri in materie de moda si entertainment.

Recent, Bucuresti Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare si modernizare, prin care si-a reconfigurat spatiile si a implementat un design atractiv si modern atat in interior, cat si la exterior, pentru a ramane una dintre destinatiile de shopping preferate ale bucurestenilor. Centrul isi surprinde in continuare clientele fashioniste printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele, in ton cu ultimele tendinte, la care se adauga cele care pot fi gasite in mod exclusiv in acest centru comercial.

In prezent, mall-ul gazduieste cafenele moderne, magazine elegante, o zona de food court pentru toate gusturile si cinematograf. Holloywood Multiplex continua sa ofere clientilor experiente in premiera, asa cum a facut-o de la infiintarea sa, in 2000, in 10 sali moderne ti echipate cu cea mai noua tehnologie. De asemenea, evenimentele organizate periodic in mall atrag de la fashionistas pana la cinefili si familii cu copii, cu promisiunea ca toti vor trai experienta completa de shopping, distractie si socializare.

Despre Every Can Counts Romania:

Asocia ia Non Profit Alucro este singura organiza ie din Romania care deruleaza campanii de informare dedicate colectarii i reciclarii dozelor din aluminiu. Ca urmare a faptului ca din 2011 Alucro reprezinta in Romania programul interna ional Every Can Counts - o platforma europeana raspandita in mari ari precum UK, Irlanda, Fran a, Austria - desfa oara ample activita i de informare i educare la nivel na ional, cu privire la reciclarea dozelor din aluminiu, colaborand astfel cu autorita ile Statului, companiile de profil (societa i de salubritate, centre de colectare), diverse societa i comerciale, ONG-uri i institu ii de inva amant dar i printr-un dialog direct cu ceta enii in cadrul evenimentelor publice. Mai multe detalii gasi i pe www.alucro.ro si www.everycancounts.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri