Jubile Catering recomanda pentru acest sezon petrecerile in gradina cu aer exotic, un decor pe care il puteti obtine usor cu ajutorul plantelor si a fructelor exotice

Lemonade Bar va racoreste cu bautura preferata a verii intr-un cadru atractiv, prezentat intr-un dispenser special pentru limonada si un decor completat de cosuri cu fructe proaspete.

“Este deja al doilea an in care le oferim clientilor nostri o serie de produse si servicii dedicate petrecerilor in aer liber. Cererile constante pe care le-am avut anul trecut ne-au determinat sa ne completam serviciile si produsele cu o noua locatie, Jubile Concept, cu gradina generoasa si piscina pentru petrecerile in aer liber.”, spune George Ciausu, manager Jubile Catering.

In aceasta vara, Jubile deschide o noua locatie in zona de nord a Bucurestiului: 5 saloane noi care pot gazdui evenimente variate, cu gradina si piscina pentru petrecerile in aer liber, astfel incat experientele tale sa fie complete si personalizate in cel mai mic detaliu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri